fbpx

Поръчка

Как да поръчам мебели онлайнПоръчка на артикули/стоки през електронния ни магазин и същевременното приемане на Общите условия, означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

Поръчка може да бъде направена 24 часа в денонощието, както и в почивните дни, и в дните на официални празници. Поръчки, направени след 15 часа, в почивни дни, както и в дни на официални празници, се обработват в първия работен ден след подаване на заявката.

Препоръчваме ви да проверите наличността на желания артикул по имейл, онлайн чат, Фейсбук месинджър или на телефон 0896 727716, преди да направите поръчка.

За закупуване на артикул на стойност над 300лв, който не е наличен на склад и се доставя по поръчка, се изисква 50% авансово плащане, което не се възстановява при отказ от поръчката, освен ако не е по вина на доставчика.

За закупуване на стока на стойност над 1000лв се изисква авансово плащане по банков път.

В процеса на поръчка, имате възможност да видите артикулите, които купувате и техните цени, да въведете вашите имена, имейл, телефон, адрес, пощенски код и да изберете начин на плащане.

След приключване на поръчка, ще получите обаждане от наш служител на посочения от вас телефон за контакт, с цел потвърждение и уточняване на детайли.

За промяна в статуса на всяка поръчка (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по имейл.