fbpx

Поръчка

Как да поръчам мебели онлайнПоръчка на артикули/стоки през електронния ни магазин и същевременното приемане на Общите условия, означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.
Поръчка може да бъде направена 24 часа в денонощието, както и в почивните дни, и в дните на официални празници. Поръчки, направени след 15 часа, в почивни дни, както и в дни на официални празници, се обработват в първия работен ден след подаване на заявката.

Как да поръчам?

  1. За да поръчате артикул от нашия онлайн магазин, натиснете бутона “КУПИ“, разположен в дясно от снимката на артикула или под него. Имате възможност да изберете 1 или повече броя. В случай, че артикулът има вариации (цвят, форма или друга характеристика), за да активирате бутона “КУПИ”, трябва първо да изберете нужните уточнения.
  2. Можете да продължите пазаруването или да преминете към следващата стъпка от поръчката си – преглед на “Количката“. Тук можете да премахнете артикул, да увеличите или намалите поръчаната бройка от всеки артикул, както и да приложите купон за отстъпка, ако разполагате с такъв. След промяната, ако сте направили такава, натиснете бутона “Обновяване на количката“. За да продължите към последната стъпка, натиснете бутона “Приключване на поръчката“.
  3. В тази последна стъпка, “Поръчка“, следва да въведете своите данни (имена, имейл, телефон, адрес, фирма, Булстат номер и др.), да посочите адрес за доставка, допълнителни указания и начин на плащане. На тази страница отново имате възможност да прегледате своите покупки и да въведете купон за отстъпка, ако разполагате с такъв. Моля запознайте се с нашите Общи Условия, маркирайте отметката за съгласие и натиснете бутона “Поръчване“. С това вашата поръчка е приключена.

След приключване на поръчката, в рамките на 24ч, ще получите обаждане от наш служител на посочения от вас телефон за контакт, с цел потвърждение и уточняване на детайли. Вашата поръчка не се счита за потвърдена, ако не сте получили обаждане от наш служител.

За промяна в статуса на всяка поръчка, ще бъдете уведомявани по имейл или телефон.

За закупуване на артикул на стойност над 300лв, който не е наличен на склад и се доставя по поръчка, както и за стоки на стойност над 1000лв, се изисква 50% авансово плащане по банков път. В случай, че по време на поръчката сте избрали плащане с наложен платеж, след потвърждение на поръчката от наш служител, ще получите нашите банкови данни по имейл.

Препоръчваме ви да проверите наличността и срока за доставка на желания артикул на телефон 0896 72 77 16 (кликнете върху номера за да направите обаждане), онлайн чат (кликнете тук), Фейсбук месинджър (кликнете тук), Вайбър чат (кликнете тук) или по имейл (кликнете върху следния адрес за да изпратите съобщение: [email protected]), преди да направите поръчка.