Доставка

Условия за доставкаДоставки се извършват с Еконт или друга куриерска фирма и са безплатни до един адрес на територията на цялата страна при поръчки над 800лв и с общо тегло до 40кг.
При тегло на закупен артикул/и над 40кг, цената за доставка е фиксирана и е в размер на 40лв.

Специални условия

  • Всички продукти с марка SCHOCK са с безплатна доставка до личен адрес или офис на Спиди, без значение каква е цената им.
  • Всички продукти с марка PYRAMIS са с безплатна доставка до личен адрес или офис на Спиди, при плащане по банков път, без значение каква е цената им.
  • Всички продукти с марка SMEG са с безплатна доставка до личен адрес, при плащане по банков път, без значение каква е цената им.
  • Всички продукти с марка HITACHI са с безплатна доставка до личен адрес, при плащане по банков път, без значение каква е цената им.
  • Всички продукти с марка SHARP са с безплатна доставка до личен адрес, при плащане по банков път, без значение каква е цената им.

Във всички останали случаи цената на доставка се определеля от куриерската фирма, в зависимост от теглото и обема на пратката.

Всички наши клиенти ползват 10% отстъпка от стандартните цени за доставки на  Еконт.

Стандартно време за доставка на стоки закупени през онлайн магазина

  • За артикули на склад: до 5 работни дни
  • За артикули с поръчка: до 20 работни дни
  • За артикули, които са все още в процес на производство: според графика на производителя. Моля, направете запитване.

Доставката може да бъде извършена на адрес или получена в куриерски офис. При получаване в куриерски офис, цената на доставка, ако такава се начислява, е по-ниска.

Артикули с реално или обемно тегло над 20кг се доставят до офис на куриера или до входната врата на сградата на посочения адрес, но не и до входната врата на жилището.

Всяка пратка се изпраща със застраховка и куриерът е отговорен за доставянето й във вида, в който е изпратена. Вие следва да прегледате пратката веднага след получаване и да установите дали има нередности в присъствието на куриера.

Повече информация относно цени, поръчки, доставки и рекламации можете да намерите в нашите Общи условия.