fbpx

Доставка

Условия за доставкаДоставки се извършват с Еконт или друга куриерска фирма и са безплатни до един адрес на територията на цялата страна при поръчки на стойност над 800лв и с общо тегло до 40кг.
При тегло на закупен артикул/и над 40кг, цената за доставка е фиксирана и е в размер на 40лв.

Специални условия

  • Всички артикули с марка SCHOCK (ШОК) са с безплатна доставка до личен адрес или офис на Спиди, без значение каква е цената им.
  • Всички артикули с марка SMEG (СМЕГ) са с безплатна доставка до личен адрес, при плащане по банков път, без значение каква е цената им.
  • Всички артикули с марка HITACHI (ХИТАЧИ) са с безплатна доставка до личен адрес, при плащане по банков път, без значение каква е цената им.
  • Всички артикули с марка SHARP (ШАРП) са с безплатна доставка до личен адрес, при плащане по банков път, без значение каква е цената им.

Във всички останали случаи цената на доставка се определеля от куриерска фирма Еконт, в зависимост от теглото и обема на пратката.

Всички наши клиенти ползват 10% отстъпка от стандартните цени за доставки на  Еконт.

Стандартно време за доставка на стоки закупени през онлайн магазина

  • За артикули на склад: до 5 работни дни
  • За артикули с поръчка: до 20 работни дни
  • За артикули, които са все още в процес на производство: според графика на производителя.

За проверка на наличности, моля направете запитване на телефон 0896 72 77 16 (кликнете върху номера за да направите обаждане) или през някой от нашите комуникационни канали посочени на страницата ни с контакти.

Доставката може да бъде извършена на адрес или получена в куриерски офис. При получаване в куриерски офис, цената на доставка, ако такава се начислява, е по-ниска.

Артикули с реално или обемно тегло над 20кг се доставят до офис на куриера или до входната врата на сградата на посочения адрес, но не и до входната врата на жилището.

Всяка пратка се изпраща с опция за преглед и е застрахована, като куриерът е отговорен за доставянето й във вида, в който е изпратена. Съветваме ви да се възползвате от правото си за преглед пред куриера преди да приемете пратката!

Повече информация относно цени, поръчки, доставки и рекламации можете да намерите в нашите Общи условия.