Доставка

Условия за доставка на стоки от GRANDecor

Безплатна доставка на мебели, декорации, осветителни тела, електроуреди и други стоки за дома до един адрес или офис на Еконт, при поръчка на стойност над 200лв!

Цени за доставка при поръчка на стойност под 200лв – между 10 и 20лв.

При избор на получаване в куриерски офис, срокът, в който следва да приемете пратката след постъпването й в посочения от Вас куриерски офис, е до 3 работни дни! След изтичане на този срок, куриерската фирма начислява такса магазинаж за Ваша сметка.

Някои артикули се доставят до личен адрес с други куриерски фирми или с наш собствен транспорт и не могат да бъдат платени с наложен платеж.

Артикули с реално или обемно тегло над 20кг се доставят до офис на куриера или до входната врата на сградата на посочения личен адрес.

Всяка пратка се изпраща с опция за преглед и е застрахована, като куриерът е отговорен за доставянето й във вида, в който е изпратена. Съветваме Ви да се възползвате от правото си за преглед пред куриера преди да приемете пратката, в против случай застраховката става невалидна!

Важно! При плащане с наложен платеж, ще получите документ за направеното плащане от куриера. Запазете този документ!

Стандартно време за доставка

  • За артикули на склад: до 5 работни дни
  • За артикули с поръчка: до 20 работни дни
  • За артикули, които са все още в процес на производство: според графика на производителя.

За проверка на наличности, направете запитване на телефон 0877 06 00 77 или 0896 72 77 16 (кликнете върху номера за да направите обаждане) или през някой от нашите комуникационни канали посочени на страницата ни с контакти.

Повече информация относно цени, поръчки, доставки и рекламации можете да намерите в нашите Общи условия.