Общи условия

Разглеждайки и използвайки този уебсайт www.grandecor.bg, Вие се съгласявате да се съобразявате и да бъдете обвързани със следните правила и условия за ползване, които заедно с нашата Декларация за поверителност уреждат отношенията на Грандекор ООД (“GranDecor”), управляваща www.grandecor.bg, с Вас.

Грандекор ООД е регистрирана в Търговския регистър със седалище и адрес на управление гр.Варна, ул.К.Райчо 40, а.29, Булстат 202898745, ДДС номер BG202898745.

Ако не сте съгласни с някое от долу изброените правила и условия, моля, не разглеждайте и не използвайте този уебсайт.

Съдържанието на този уебсайт  е обект на промяна без предизвестие.

Поверителност на данни

Грандекор ООД обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Грандекор ООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: Вашите имена (име, Булстат и ДДС регистрация на фирма, ако действате от името на такава), имейл, телефон, адрес за фактура и доставка.

Данните, които ще получим при поръчка през електронния магазин, регистрация или разглеждане на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката, абонамент за новини и подобряване на обслужването на Грандекор ООД. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите могат да прекратят абонамента си за новини по всяко време от връзка, разположена в края на всяка новина, както и да заявят изтриване на техните данни от нашата база данни използвайки контакт формата ни тук.

Уебсайтът използва “бисквитки”, за да подобри функционалността и качеството на предлаганите от нас услуги. Повече информация за бисквитките можете да намерите в нашата Декларация за поверителност.

Електронен магазин

През електронния магазин на GranDecor могат да бъдат закупени единствено и само тези продукти, които системата позволява да бъдат добавяни в пазарната количка.

Поръчки

Поръчка на продукт/и през електронния ни магазин означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

Поръчка може да бъде направена 24 часа в денонощието, както и в почивните дни, и в дните на официални празници. Поръчки, направени след 15 часа, в почивни дни, както и в дни на официални празници, се обработват в първия работен ден след подаване на заявката.

В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, имейл, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. Ако това е първата Ви поръчка, след приключването й, ще получите обаждане от нас на посочения от Вас телефон, с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получавате потвърждение само по имейл. За промяна в статуса на всяка поръчка (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по имейл.

Цени

Всички цени в електронния магазин са в лева и с включен ДДС. Информация за цената на доставка ще получите  в процеса на Вашата поръчка.

GranDecor си запазва правото да променя цени на продукти в електронния магазин по всяко време и без предупреждение.

Плащане

С извършване на поръчка от електронния ни магазин, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.

Поръчките през електронния магазин на Грандекор ООД се заплащат чрез наложен платеж. При плащане чрез наложен платеж, Вие трябва да заплатите дължимата сума на куриера при извършване на доставката или при получаване в куриерския офис. При плащането ще получите касова бележка, която трябва да запазите.

Доставка и получаване

Доставката може да бъде извършена на адрес или получена в куриерски офис: избира се в процеса на поръчка.

При доставка на мебели услугата Транспорт включва доставка на поръчаните продукти до входната врата на сградата на посочения адрес, но не и до входната врата на жилището.

Отказ от поръчка, връщане, възстановяване на плащане

Можете да върнете закупените от нас продукти в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

  • Продуктите да са в оригиналната си, ненарушена опаковка
  • Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • Продуктите трябва да бъдат върнати с всички придружаващи ги документи и окомплектовки, включително и касовия бон, в добър търговски вид.
  • Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Ще възстановявим стойността на поръчката Ви, без стойността на доставката. Всички суми се възстановяват само по банков път, към Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продукти:
Грандекор ООД
Варна 9000
ул. К.Райчо 40, а.29
Контакт по електронен път

Възможни проблеми при изпълнение на поръчка

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

  • Грандекор ООД полага всички усилия да контролира и обновява наличностите в електронния магазин своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен. В такъв случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или чрез имейл съобщение.
  • Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефонен номер

При несъответствие между поръчаните и получените продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Грандекор ООД (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде задържана от куриера докато се свържем с Вас.

Рекламации

При получаването на стоката Вие сте длъжен незабавно да я прегледате и в случай, че констатирате явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информирате лицето извършващо доставката. Ако не направите това, стоката се смята за одобрена, като Вие губите правото по-късно да претендирате, че стоката Ви е била доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени през онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.

В случай на нужда, моля свържете се с нас посредством контакт формата ни тук.

Спорове и алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6; тел.: (02) 980 25 24, факс: (02) 988 42 18, гореща линия: 0700 111 22, уебсайт: www.kzp.bg.

При спор относно задължения, произтичащи от договор за електронна продажба, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адрес: https://kzp.bg.

Авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от Грандекор ООД и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писмено съгласие от наша страна.

Използването на услугите на уебсайтa не Ви предоставя каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост.

Други

Този уебсайт съдържа платени реклами и афилиейт връзки, които водят до конкретни продукти на други уебсайтове, например Etsy. Ако закупите някой от тези продукти, ние може да получим малък процент от продажбата.

Грандекор ООД не носи отговорност за съдържанието на уебсайтове, към които препращат връзки, публикувани на настоящият уебсайт www.grandecor.bg.

Запазваме си правото да правим промени по тези условия за ползване чрез публикуване на актуализираните условия на сайта и актуализиране на датата в края на документа. Ако продължите да използвате сайта след такива промени, Вие заявявате съгласие с новите условия за ползване.

Последна актуализация: 25.06.2017