Общи условия

Разглеждайки и използвайки този уебсайт www.GranDecor.bg, и онлайн магазина към него, Вие се съгласявате да се съобразявате и да бъдете обвързани със следните правила и условия за ползване, които заедно с нашата Декларация за поверителност уреждат отношенията на Грандекор ООД (“GranDecor”), управляваща www.GranDecor.bg, с Вас.

Грандекор ООД е регистрирана в Търговския регистър със седалище и адрес на управление гр.Варна, ул.К.Райчо 40, а.29, Булстат 202898745, ДДС номер BG202898745.

Ако не сте съгласни с някое от долу изброените правила и условия, моля, не разглеждайте и не използвайте този уебсайт.

Съдържанието на този уебсайт е обект на промяна без предизвестие.

Грандекор ООД не гарантира точността, верността или пълнотата на поместената на уебсайта информация, не може да бъде отговорно за евентуални грешки или пропуски и не носи отговорност за каквито и да е вреди и пропуснати ползи, претърпени в резултат от ползването му.

Поверителност на данни

Грандекор ООД обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Грандекор ООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни: Вашите имена (име, Булстат и ДДС регистрация на фирма, ако действате от името на такава), имейл, телефон, адрес за фактура и доставка.

Данните, които ще получим при поръчка през електронния магазин, регистрация или разглеждане на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката, абонамент за новини и подобряване на обслужването на Грандекор ООД. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите могат да прекратят абонамента си за новини по всяко време от връзка, разположена в края на всяка новина, както и да заявят изтриване на техните данни от нашата база данни използвайки контакт формата ни тук.

Уебсайтът използва “бисквитки”, за да подобри функционалността и качеството на предлаганите от нас услуги. Повече информация за бисквитките можете да намерите в нашата Декларация за поверителност.

Електронен магазин

През електронния магазин на GranDecor могат да бъдат закупени единствено и само тези артикули, които системата позволява да бъдат добавяни в пазарната количка.

Поръчки

Поръчка на артикул/и през електронния ни магазин означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

Поръчка може да бъде направена 24 часа в денонощието, както и в почивните дни, и в дните на официални празници. Поръчки, направени след 15 часа, в почивни дни, както и в дни на официални празници, се обработват в първия работен ден след подаване на заявката.

Поръчкa можете да направите през онлайн магазина, по имейл или по Фейсбук месинджър, като във всички случаи ще бъдете помолени да приемете общите условия.

Препоръчваме Ви да проверите наличността на желания артикул/и по имейл, онлайн чат, Фейсбук месинджър или телефон, преди да направите поръчка.

За закупуване на артикул на стойност над 300лв, който не е наличен на склад и се доставя по поръчка, се изисква 50% авансово плащане, което не се възстановява при отказ от поръчката, освен ако не е по вина на доставчика.

За закупуване на артикул/и на стойност над 1000лв се изисква авансово плащане по банков път.

В процеса на поръчка, имате възможност да видите артикулите, които купувате и техните цени, да въведете Вашите имена, имейл, телефон, адрес, пощенски код и да изберете начин на плащане.

След приключване на поръчка, ще получите обаждане от наш служител на посочения от Вас телефон, с цел потвърждение и уточняване на детайли.

За промяна в статуса на всяка поръчка (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по имейл.

Цени

Всички цени в електронния магазин са в лева и с включен ДДС. Информация за цената на доставка можете да получите при потвърждение на поръчката Ви по телефона.

Цените не включват доставка и монтаж, освен ако това не е изрично упоменато.

GranDecor си запазва правото да променя цени на продукти в електронния магазин по всяко време и без предупреждение.

Плащане

С извършване на поръчка от електронния ни магазин, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и стойността на транспортните разходи.

Поръчките през електронния магазин на Грандекор ООД се заплащат чрез наложен платеж или по банков път.

При плащане чрез наложен платеж, Вие следва да заплатите дължимата сума на куриера при извършване на доставката или при получаване в куриерския офис. Моля, запазете касовата бележка, която ще получите.

При плащане по банков път, моля, направете банков превод на стойността на поръчката си, с основание номера на поръчката, по следната сметка:

Банка: Първа Инвестиционна Банка
Бенефициент: Грандекор ООД
IBAN: BG56FINV91501017005900
BIC: FINVBGSF

Цената за куриеска услуга (доставка), ако такава се начислява, следва да заплатите в брой или с банкова карта, при доставка на поръчката Ви или при получаване в куриерския офис.

Доставка и получаване

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди на територията на цялата страна и са безплатни за поръчки над 300лв.

Стандартното време за доставка е както следва:

  • За артикули на склад: до 5 работни дни
  • За артикули с поръчка: до 15 работни дни
  • За артикули, които са все още в процес на производство: според графика на производителя. Моля, направете запитване.

Доставката може да бъде извършена на адрес или получена в куриерски офис. Цената на доставката се определеля от куриерската фирма в зависимост теглото и обема на пратката.

Артикули с действително или обемно тегло над 20 кг се доставят до офис на куриера или до входната врата на сградата на посочения адрес, но не и до входната врата на жилището.

Всяка пратка се изпраща със застраховка и куриера е отговорен за доставянето й във вида, в който е изпратена. Вие следва да прегледате пратката веднага след получаване и да установите дали има нередности в присъствие на куриера.

Отказ от поръчка, връщане, възстановяване на плащане

Отказ от поръчка можете да направите като ни уведомите своевременно преди изпращане на стоката.

Можете да върнете закупени от нас артикули в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

  • Артикулите да са в оригиналната си, ненарушена опаковка
  • Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • Артикулите трябва да бъдат върнати в добър търговски вид, с всички придружаващи ги документи и окомплектовки, включително и касовата бележка/куриерска разписка
  • Разходите по връщането на артикулите са за Ваша сметка

Ще възстановим стойността на поръчката Ви, без стойността на доставката.

Всички суми се възстановяват само по банков път, към Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашето желание да върнете закупените артикули.

Моля, в случай на връщане на поръчка, изпратете артикулите до адреса, от който са били изпратени.

С цел избягване на неудобства и недоразумения, моля свържете се с нас преди да върнете закупени артикули.

Телефон за контакт: 0896 727716
Контакт по електронен път

Рекламации

При получаване на закупени артикули Вие сте длъжни незабавно да ги прегледате и в случай, че установите явни недостатъци или липса на придружаващ аксесоар, незабавно да информирате лицето извършващо доставката. Ако не направите това, стоката се смята за одобрена, като Вие губите правото по-късно да претендирате, че някой от закупените артикули е бил доставен с явен недостатък или някой от придружаващите го аксесоари е липсвал.

Ако доставеният артикул явно не съответства на заявения, имате право да поискате замяна в срок от 24 часа от получаването му.

Грандекор ООД не носи отговорност за неточно възпроизвеждане на цветовете в следствие на индивидуални настройки и техническите параметри на мониторите и компютърните системи, които се използват за достъп до уебсайта и онлайн магазина.

В случай на възникнал проблем, моля свържете се с нас на телефон 0988990170 или посредством контакт формата ни тук.

Спорове и алтернативно решаване на спорове

Наш основен приоритет е удовлетвореността на всеки клиент! Ние вярваме, че всеки спор може да бъде лесно разрешен и сме насреща в случай, че такъв възникне.

Въпреки това, сме длъжни да Ви информираме, че официален надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите.

При спор относно задължения, произтичащи от договор за електронна продажба, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адрес: https://kzp.bg.

Авторски права

Уебсайтът www.GranDecor.bg и онлайн магазинът към него съдържат авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от Грандекор ООД и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писмено съгласие от наша страна.

Използването на услугите на уебсайтa не Ви предоставя каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост.

Всички използвани снимки в онлайн списанието съдържат линк /в или под статията/към източника. Въпреки това, ако смятате, че по някакъв начин нашите публикации нарушават авторските ви права – моля свържете се с нас и ще ги премахнем!

Ако използвате материали от GranDecor в публичното пространство, моля поставете обратен линк към нас.

Други

Този уебсайт съдържа платени реклами и афилиейт връзки, които водят до конкретни продукти на други уебсайтове, например Etsy. Ако закупите някой от тези продукти, ние може да получим малък процент от продажбата.

Грандекор ООД не носи отговорност за съдържанието на уебсайтове, към които препращат връзки, публикувани на настоящият уебсайт www.GranDecor.bg.

Запазваме си правото да правим промени по тези условия за ползване чрез публикуване на актуализираните условия на сайта и актуализиране на датата в края на документа. Ако продължите да използвате уебсайта след такива промени, Вие заявявате съгласие с новите условия за ползване.

Последна актуализация: 19.01.2018