Цветна и свежа идея за тропическа декорация

Цветна и свежа идея за тропическа декорация

Една декорация за дома винаги е от полза за общата визия на жилището. Има много и разнообразни начини да освежим апартамента или вилата си. В тази публикация ще представим цветна и свежа идея за тропическа декорация.

Необходими са няколко дребни елемента, които синхронизирани по правилен начин ще пренесат лятото в помещението: шепа пясък, декоративно чадърче, няколко цветни камъка, ситен чакъл в различни тонове, стъклена сфера и ефектно тревисто растение.

Подредете детайлите на плота пред себе си и изберете цветовете според вкуса и общата визия на стаята, в която ще положите акцента. Ето и как лесно можете да осъществите тази идея за тропическа декорация.

Вземете сферата и наредете дребният чакъл и пясъка в основата му. Сложете зеленото растение, така че да изглежда като засадено в тропическа почва. Забодете чадърче „за сянка“ и разпръснете няколко камъчета наоколо.

Всеки от нас може да има собствено виждане на подредбата. Важно е да не претрупаме цветовете и да изпитаме удоволствие от творението си. Така готовата декорация може да се постави, както върху масата за хранене, така и на перваза, на нощното шкафче или в банята.

Направи си сам декорация в стаята. Това гарантирано ще донесе настроение и чар в помещението.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor