Боядисването на стените е един от най-лесните начини да освежите дома си. Винаги можете да постигнете оригинален и запомнящ се ефект, дори и да разполагате с по-малък бюджет и без значение какъв е стилът на интериора в стаята.

Представяме ви 45 нестандартни идеи за декорация на стена с боя, от които да почерпите вдъхновение за следващия си проект!

Геометричните форми са един от предпочитаните способи, ползвани от интериорните дизайнери. Кръгове, триъгълници, квадрати, диагонални линии в ярки или пастелни цветове са една нестандартна идея за много от нас, но те дават добрата възможност да бъдат лесно пребоядисани на по-късен етап или да придобият други очертания.

Всекидневна с геометрични елементи, направени с боя за стенаПредварителната подготовка за декорация на стена с боя не е сложна – нужно е само да решите какво точно искате да постигнете, и с помощта на хартиено тиксо да определите очертанията върху площта за боядисване.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Идеи за нетрадиционна декорация за стена

С този метод бързо можете да отделите трапезарията, да обособите визуално кът във всекидневната, който да служи за домашен офис, или да подчертаете любимото ви място за четене и почивка, а защо не и да оформите зона за игра на децата.

Трапезария с акцент розова боя на таван и стенаЕдин доста икономичен подход, който предлага боята, е направи си сам декорацията, която имитира част от обзавеждането – това може да бъде вашата уникална табла за леглото в спалнята или в детската стая, а защо не и табло над работното бюро.

Ако притежавате просторно жилище с отворен план, използването на декорация с боя в ярки цветове би могло да добави много уют и оригинално ще подчертае вратите, тавана или стълбите.

Визуално отделено общо пространство и стълбище с боя в ярък цвятДруга интересна възможност, е с помощта на боята да направите дългия си коридор да изглежда като зала в музей за модерно изкуство. Говорейки за изкуство, ползвайте боята и като начин да събудите твореца у себе си – с малко повече усилия, можете да заместите картините, постерите или дори фототапета на стената.

Като цяло възможностите, които ни дава декорацията с боя, са много, така че не се страхувайте да експериментирате! Надяваме се, че нашата колекция с нестандартни идеи ще ви помогне да постигнете истински шедьовър в своя дом!

Онлайн магазин на GRANDecor