Тухлени стени и тъмно дърво в просторен градски дом

Тухлени стени и тъмно дърво в просторен градски дом

Запазил очарованието на артистичната атмосфера и архитектурата от началото на миналия век, историческият квартал СоХо в Южен Манхатън е признат като модел на социално-икономическото и културното развитие на града, който никога не спи.

През 60-те години на изминалото столетие този индустриален район на Ню Йорк се преоткрива от редица художници и други хора на изкуството, които постепенно се заселват там. Това, което ги привлича, са просторните помещения на изоставени производствени складове и промишлени халета, които те умело превръщат в артистични студиа и уникални апартаменти. За да ви потопим в тази неповторима атмосфера ви представяме едно такова жилище.

Хол в просторен градски домАпартаментът е просторен, светъл и уютен, а големите прозорци разкриват очарователните характерни архитектурни черти на фасадите на околните сгради. Разпределението на пространството е организирано максимално практично, което дава възможност за обособяване на всички жилищни и сервизни помещения, необходими за осигуряване на пълен комфорт.


 

От магазина: Градски шик


Интериорът е в подчертано градски стил, с изчистени линии и форми. За пресъздаване на уникалната атмосфера на СоХо, дизайнерите са внесли и интересни акценти от индустриалния интериорен стил.

В почти всички стаи са оформени големи тухлени стени, а дървените подове са оставени почти изцяло на показ, разкривайки красотата на естествения материал.

Мебели от масивно тъмно дърво, кожа и светъл текстил, са комбинирани с множество елементи от метал, стъкло и камък, красиви кристални полилеи и пестелива декорация в съвременен стил.

Онлайн магазин на GRANDecor