Апартамент Пастелно

Скандинавският стил е изключително популярен в интериорния дизайн, но понякога изглежда “по-сдържан”, а вероятно за някои хора и не толкова уютен. За да оборим тази представа, днес сме решили да ви покажем един апартамент, който е вдъхновен от скандинавския стил и притежава така желаната топлина.

Апартамент ПастелноУютен, комфортен и свеж – всичко това се дължи на умелото пречупване на скандинавски стил през призмата на меките пастелни тонове откъдето идва и името на апартамента „Пастелно“.

Дизайнът е дело на интериорните дизайнери от Моми Студио, които успяват да уловят желанията на собствениците за модерен интериор, вдъхновен от скандинавските страни, но излъчващ топлина.


 

Обзавеждане в скандинавски стил


 

Всекидневната е с малки размери, но с усещане за простор и е изключително светла. Интериорният дизайн е модерен, като е избрано именно отворено пространство, в което се обединяват трапезария, кухня и ТВ зона. Типичното за скандинавския стил, дневната да е с големи прозорци, виждаме и в този апартамент. Цветовете на стените и текстила са в нежни пастелни нюанси, като по този начин се омекотява по-студения северен стил.

Апартамент Пастелно-дневна в пастелни цветове

Апартамент Пастелно-обзавеждане на дневна

Апартамент Пастелно-трапезария-хол

В родителската спалня цветовете са отново в пастелната гама, като стените са в светло розово, мебелите също са светли, а текстила в актуални геометрични форми. Като акцент са добавени красиви висящи осветителни тела.

Апартамент Пастелно-спалня в пастелни цветове

Коридорът е решен в свеж пастелен цвят мента, който перфектно се комбинира с белите мебели. Подовата настилка в това помещение е гранитогрес с имитация на дърво, като умишлено е търсен същият нюанс от ламинирания паркет в дневната за плавно преливане.

Апартамент Пастелно-декорация на коридора, пастелни цветове

В заключение бихме казали само, че апартамент Пастелно безспорно е един от онези малки, но изключително светли и уютни интериори, който притежават собствена атмосфера и характер, които прилягат на собствениците си.