Начало Продукти с ТОП цена! Фототапет XXL с карта на света на черен фон

Фототапет XXL с карта на света на черен фон

250.00 лв. 150.00 лв.

Висококачествен фототапет с карта на света на черен фон като рисувана с тебешир, подходящ за декорация на хол, спалня, детска стая, офис или друго помещение.

Налично

Код: A1-F5TNT0086-P-1 Категория:

ОПИСАНИЕ

Този устойчив на влага и надраскване флизелинов фототапет с карта на света на черен фон като рисувана с тебешир е ефектна декорация за всяко помещение.

Защо да купя фототапет от GRANDecor?

  • Високо качество: Цифровото качество на лазерния печат на този голям фототапет е с резолюция до 600 dpi. Изразителните му цветове създават впечатление, че изпълва помещението и увеличава визуално неговия обем.
  • Изключителна устойчивост: Флис основата от нетъкан текстил се отличава с висока плътност и устойчивост на влага, прах и излагане на слънчева светлина.
  • Екологичен и безопасен за здравето: При производството се използват безопасни материали. Еко боята не излъчва миризма, поради което можем да препоръчаме този продукт за спални и детски стаи.
  • Замаскиране на дефекти по стената: Флис тапетът се характеризира с полу-матова повърхност, което спомага за маскиране на дребни дефекти по стената.
  • Спомага за изолацията на помещението: Флизелиновият фототапет изпълнява ролята на своеобразен топлоизолационен слой и по-важното – позволява на стената да диша!
  • Бърз и лесен монтаж: Продуктът се състои от удобни за монтаж ленти с широчина 50 см. Флизелиновите тапети се залепят със специално лепило, което ние предоставяме безплатно, включено в комплекта! То се нанася директно на стената, а не на тапета. Флис тапетът е също толкова лесен и за демонтаж, като не оставя следи по стената.
    Виж инструкциите как се залепя фототапет стъпка по стъпка тук.
  • Безопасна опаковка: Продуктът е навит на рула, които са фабрично опаковани в дебел картон, който ги защитава по време на транспорт. Всяка картонена опаковка съдържа подробни инструкции за залепване на тапета.
  • Безплатна доставка: Срокът за доставка на този голям фототапет с карта на света на черен фон като рисувана с тебешир е 14 – 21 дни.

Размери: 550×270 см

Произведен в ЕС.

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

Уточнение

Вариант 1, Вариант 2, Вариант 3, Вариант 4, Вариант 5, Вариант 6, Вариант 7

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Фототапет XXL с карта на света на черен фон“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.