Начало Фототапети Тухлени, каменни, дървени, бетонни стени Голям фототапет имитиращ стена от разноцветни камъни

Голям фототапет имитиращ стена от разноцветни камъни

250.00 лв.270.00 лв.

Висококачествен фототапет имитиращ стена от разноцветни камъни, подходящ за декорация на хол, спалня, кухня или друго помещение.

Изчистване

ОПИСАНИЕ

Този устойчив на влага и надраскване флизелинов фототапет имитиращ стена от разноцветни камъни е ефектна декорация за всяко помещение.

Защо да купя фототапет от GRANDecor?

  • Високо качество: Цифровото качество на лазерния печат на този голям фототапет е с резолюция до 600 dpi. Изразителните му цветове създават впечатление, че изпълва помещението и увеличава визуално неговия обем.
  • Изключителна устойчивост: Флис основата от нетъкан текстил се отличава с висока плътност и устойчивост на влага, прах и излагане на слънчева светлина.
  • Екологичен и безопасен за здравето: При производството се използват безопасни материали. Еко боята не излъчва миризма, поради което можем да препоръчаме този продукт за спални и детски стаи.
  • Замаскиране на дефекти по стената: Флис тапетът се характеризира с полу-матова повърхност, което спомага за маскиране на дребни дефекти по стената.
  • Спомага за изолацията на помещението: Флизелиновият фототапет изпълнява ролята на своеобразен топлоизолационен слой и по-важното – позволява на стената да диша!
  • Бърз и лесен монтаж: Продуктът се състои от удобни за монтаж ленти с широчина 50 см. Флизелиновите тапети се залепят със специално лепило, което ние предоставяме безплатно, включено в комплекта! То се нанася директно на стената, а не на тапета. Флис тапетът е също толкова лесен и за демонтаж, като не оставя следи по стената.
    Виж инструкциите как се залепя фототапет стъпка по стъпка тук.
  • Безопасна опаковка: Продуктът е навит на рула, които са фабрично опаковани в дебел картон, който ги защитава по време на транспорт. Всяка картонена опаковка съдържа подробни инструкции за залепване на тапета.
  • Безплатна доставка: Срокът за доставка на този голям фототапет имитиращ стена от разноцветни камъни е 14 – 21 дни.

Произведен в ЕС.

ПРОИЗВОДИТЕЛ

Artgeist

Artgeist е полска фирма производител на разнообразна декорация за дома и за публични помещения. Основана през 2004 година, днес фирмата е развила предлагането на продукти за домашна декорация до 40 различни страни. Продуктовата гама на Artgeist се състои от десетки хиляди модели тапети, фототапети, стикери, интериорни паравани, постери, картини и разнообразна стенна декорация. Фирмата разполага с големи промишлени площи и модерна техника, които гарантират високо качество на печат и производство. Всяка поръчка се изпълнява по индивидуална заявка за всеки клиент в кратки срокове.
Производител на декорации Artgeist

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

Размер

500х280см, 600х280см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Голям фототапет имитиращ стена от разноцветни камъни“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.