Фототапети

Разгледай избрани модели и купи онлайн фототапети за дневна, спалня, кухня, детска стая, коридор, офис, бар или ресторант от GRANDecor!

Природа

Фототапети с природа


Карти на света

Фототапети с карта на света


Тухли, камък, дърво

Фототапети с каменна стена, тухлена стена, дъски


Абстрактни

Фототапети с абстрактни изображения


3D

Фототапети с 3D ефект


Детски

Детски фототапети


Други

Различни фототапети


Нови продукти

Разгледай, избери и купи онлайн висококачествен фототапет за стена или врата от GRANDecor!

Предлагаме малки и големи фототапети с цветя, животни, море, природа, градски пейзажи, коли, абстрактни изображения, както и такива подходящи за детска стая.

Какви са предимствата на нашите флизелинови фототапети?

  • Високо качество: Цифровото качество на изключително трайния лазерен печат на фототапетите е с резолюция до 600 dpi. Изразителните и ярки цветове създават впечатление, че изпълват помещението и увеличават визуално обема му.
  • Изключителна устойчивост: Флис основата от нетъкан текстил се отличава с висока плътност и устойчивост на влага, прах и излагане на слънчева светлина.
  • Екологични и безопасни: Изработени са от безопасни материали. Еко боята не излъчва миризма, поради което могат да се използват за декорация на спални и детски стаи.
  • Идеални за скриване на дефекти по стените: Флис тапетите с полу-матова повърхност ще маскират дребните дефекти на стената.
  • Спомагат за изолацията на помещението: Флизелиновите фототапети играят ролята на своеобразен топлоизолационен слой и, което е по-важно – позволяват на стените да дишат!
  • Бърз и лесен монтаж: Фототапетите представляват удобни за монтаж ленти с ширина 50 см, които се залепят със специално лепило, което ние предоставяме безплатно, включено в комплекта! То се нанася директно на стената, а не на тапета. Флис тапетите са също толкова лесни и за демонтаж без да оставят следи по стената. Виж инструкциите как се залепя фототапет стъпка по стъпка тук.
  • Безопасна опаковка: Фототапетите са навити на рула и фабрично опаковани в дебел картон, който ги защитава по време на транспорт.
  • Безплатна доставка: Срокът за безплатна доставка на всички фототапети е 14 – 21 дни.