Модулна система Ларсън

Модулна система Ларсън се състои от качествено изработени мебели, необходими за обзавеждането на всекидневна. Наличието на 5 различни артикула предоставя възможност да бъдат подбрани и комбинирани спрямо вашия интериор и предпочитания. Характерната функционалност на модулите ги прави подходящо допълнение и към домашен офис или спалня.

Модулна система за дневна Ларсън

Модулна система Ларсън съчетава универсални форми и прави линии, а цветовата комбинация от дъб грандсон и черно е един отличен избор към обзавеждането на всеки съвременен дом.

Стабилната конструкция, ефектни метални крачета и рамкирани елементи в черно допринасят за впечатляваща цялостна визия. Минималистични дръжки ненатрапчиво допълват изискания дизайн на мебелите.

Колекция мебели Ларсън е създадена, за да отговори на съвременния начин на живот в малки жилищни пространства, който се характеризира с чистота на линиите и осигуряването на практични решения. Светлият натурален дървесен цвят ще допринесе за уюта у дома, а декорирани красиво, тези мебели ще накарат всяка ваша вещ да изпъкне.

Изберете ТВ шкаф, библиотека, витрина, висок или нисък шкаф с вратички и чекмеджета от серия Ларсън и превърнете дома си в любимото място за бягство от забързания живот!

Защо да купя модулна система от GRANDecor?

  • Изгодни цени!
  • Безплатна доставка при поръчка на стойност над 200лв!
  • Преглед преди плащане
  • 14 дни право на връщане
  • Отстъпки при следващи покупки