Модулна система Аламеда

Модулна система Аламеда предлага пълна гама от мебели, необходими за обзавеждането на модерна всекидневна. Състои се от 7 различни артикула, които ще ви позволят да създадете мечтаната подредба и стилна визия за жилището си.

Модулна система Аламеда

Колекция Аламеда е създадена специално за любителите на съвременните леки конструкции и изискани детайли. Зашеметяващата комбинация от бял гланц и красива текстура на уестминстърски дъб правят мебели Аламеда предпочитан избор при обзавеждането на всеки дом с луксозен интериор.

Изчистената визия и бляскава повърхност на мебели Аламеда е фино допълнена от фрезовани чекмеджета без дръжки. Интегрираното LED осветление под горната част на модулите придава невероятен визуален ефект и със сигурност ще впечатли вашите гости. За по-голям комфорт и спокойствие, мебели Аламеда са оборудвани с аксесоари от висок клас, гарантиращи плавно и безшумно затваряне.

Изберете ТВ шкаф и стенен рафт, шкаф с чекмеджета или стъклена витрина, скрин и гардероб от модулна система Аламеда, за да се насладите на една впечатляваща всекидневна, озарена от светлина.

Защо да купя модулна система от GRANDecor?

  • Изгодни цени!
  • Безплатна доставка при поръчка на стойност над 200лв!
  • Преглед преди плащане
  • 14 дни право на връщане
  • Отстъпки при следващи покупки