Детска стая Малкълм

Модулна система Малкълм се отличава с модерна визия и е създадена, за да придаде характер на детската стая и домашния офис.

Можете да избирате между 17 модула с различно предназначение и форма, които предоставят свобода при подредбата и организацията на вещите вкъщи.

Модулна система за детска стая Малкълм Модулна система Малкълм за детска стая

 

Мебели Малкълм напомнят за сандъци, дошли по море от далечни страни. Мистерия носят неясни надписи по лицевата част, които наподобяват печати от посетени места. Модулна система Малкълм впечатлява с оригинален дизайн, комбиниращ дървесен цвят дъб каньон и дъб монумент, акценти в тъмносиво и метални дръжки в цвят античен никел. Изчистените форми и прави линии на отделните модули карат всяка шарка да изпъкне.

Колекция Малкълм предоставя разнообразни решения за съхранение на вещи и дрехи – налице са шест вида нисък или висок шкаф с чекмеджета, ракла като сандък, ТВ поставка и стенен шкаф.

Благодарение на практично бюро, комбинация от различни шкафове и диван тип кушетка, който се превръща в легло за двамa, може да превърнете кабинета във функционално място за работа или в гостна стая.

Детската стая ще се превърне в любимото място на момчета и момичета с помощта на бюро за учебния процес, модули за съхранение, два размера легло, нощно шкафче, два вида ъглов гардероб или стандартен двукрилен гардероб.

Изберете мебели за обзавеждане от модулна система Малкълм и се насладете на комфортно пространство с уникална атмосфера.