Обзавеждане за детска стая

Открийте голямото разнообразие от модулни системи за цялостно обзавеждане за детска стая, които ще отговорят на всичките нужди на вашето дете!

Модули за детска стая Индиана Модули за детска стая Малкълм
Модули за детска стая Нанду Модули за детска стая Зелле
Модули за детска стая Порто Модули за детска Вескер


Нови продукти

Цялостното обзавеждане на детска стая е изключително отговорна задача, тъй като тя трябва да предоставя възможност за развитие на детето, пълноценни условия за учене, сън, игри и забавление. Модулните системи са чудесен начин да постигнете всичко това и да създадете удобно и хармонично пространство за вашето дете.

Съчетанието на различни модули е лесно, а перфектният краен резултат е гарантиран! Можете да аранжирате стаята по ваш вкус без да се притеснявате дали различните мебели ще си подхождат и имате възможност да купите онлайн само мебелите за детска стая, които са ви наистина необходими и които ще паснат на пространството, с което разполагате.

В GRANDecor ще откриете различни модулни системи, подходящи за цялостно обзавеждане за детска стая. Можете да изберете кошара, маса за повиване, скрин, гардероб за бебешка стая, както и различни легла, нощни шкафчета, бюра и гардероби за по-големи деца и тийнейджъри.