Мивки от гранит Schock

Защо да изберете мивки от гранит, какви са предимствата?

Гранитната композитна мивка е висококачествен продукт, разработен с цел да удовлетвори както практичните, така и естетичните изисквания на съвременното домакинство. Тя се изработва от устойчива смес от гранитен пясък (обикновено 80%) и акрилни смоли, която се отлива във формата на мивка. Композитните мивки, изработени от кварцов пясък и акрилни смоли, са близки по характеристики. Затова и етикетите понякога се използват взаимозаменяемо за описание на материала на тези артикули.

Пионер в производството на мивки от гранит и създател на кварцовата гранитна мивка е световноизвестната немска компания SCHOCK, която разработва технологията и пуска на пазара първата гранитна мивка още в края на 70-те години на миналия век. Оттогава SCHOCK непрекъснато усъвършенстват както своя оригинален продукт, така и себе си. „В процеса не само създадохме повече от 200 модела мивки в широка гама от 40 цвята, но и формирахме бъдещето на нашата индустрия” – с гордост заявяват от компанията.

Как изглеждат мивките от гранит?

Гранитните мивки имат модерна визия, предлагат се в най-различни форми (правоъгълни, квадратни, кръгли, единични, двойни мивки), размери (компактни и големи), и цветове, като това ги прави особено популярни за приложение в съвременните модерни кухни.

Защо да изберете кухненска мивка от гранит SCHOCK?

Привлекателният външен вид на мивките SCHOCK не е единствената им силна черта. Приликата на материала с естествения камък не е само естетична! Гранитът, използван в продуктите на SCHOCK, се комбинира с висококачествен акрил, като по този начин се постига твърд композитен материал, който е високо устойчив на напукване и замърсявания, и способства за по-дълъг живот на мивките. Благодарение на това, мивките от гранит се характеризират с функционални и практични качества:

  • - Устойчивост на замърсявания
  • - Антибактериална защита
  • - Изключително висока удароустойчивост
  • - Устойчивост на висока температура
  • - Устойчивост на петна
  • - Не задържат миризми
  • - Безопасни за хранителни продукти
  • - Дълъг период на експлоатация

Немските мивки от гранит SCHOCK са изградени от изключително висококачествените и устойчиви материали CRISTADUR и CRISTALITE+

Гладките повърхности отговарят на европейски стандарт proHygienic21 – 99% защита от бактерии, не съдържат вредни химически елементи и съединения, и са изключително устойчиви на удари и наранявания!

SCHOCK не задържат миризми, устойчиви са на петна и висока температура и са безопасни за храната.

Мивките за кухня SCHOCK се предлагат в различни цветове (черни, бели, розови, червени, зелени, сини, сиви и много други), размери (единични и двойни мивки) и дизайни (квадратни, кръгли, правоъгълни и др.).

✔ Безплатно пробиване на отвор за смесител

✔ Безплатна доставка