Помощни маси

Промоция на помощни маси за периода 1.6. – 15.6.2023г!

Разгледай, избери и купи помощни маси на едно, две или няколко нива, от стъкло, дърво или метал - отлична комбинация между практична мебел и декоративен акцент!

Помощните маси са малки масички, различни от холните и конзолните маси, макар и със сходно предназначение. Наричат ги още ‘странични’ и ‘акцентни’ и то с право!

Обикновено, помощната маса стои дискретно отстрани до някои по-големи мебели и служи като удобна повърхност за поставяне на лампа, чаша с напитка, книга, декорация и др. От друга страна, дизайнерите се стараят да вложат толкова творчество и оригиналност в дизайна и конструкцията на тaзи мебел, че на практика я превръщат във впечатляващ акцент в интериора, който допълва цялостната визия и характер на стаята.

Характерно за помощните маси е, че те често се предлагат в комплекти от по няколко елемента, различаващи се единствено по размер. Отделните елементи от тези комплекти могат да стоят един до друг в група, както и да бъдат „разпръснати” около основните мебели в помещението.

За изработката на помощни маси се използват най-различни материали, както естествени, като дърво и камък, така и продукти на съвременните технологии, като метални сплави и пластмаси.

В зависимост от избрания интериорен стил, една помощна маса от метал или елегантна стъклена помощна маса, може значително да допринесе за по-завършена и стилна обща визия на помещението.