Конзолни маси

Класически и модерни конзолни маси за спалня, антре и дневна


 

Купи онлайн конзолна маса в модерен, класически или винтидж стил - практична мебел, която ще придаде индивидуалност на твоето антре или спалня!

За конзолните маси

В миналото, конзолните маси са присъствали единствено като декоративни акценти в големите разкошни домове и дворци. Основното им предназначение е било да служат като красиви поставки за всякакви декорации - от лампи и книги до керамика и произведения на изкуството. Днес обаче, благодарение на практичното им функционално приложение, в допълнение към естетичната красота на дизайна им, те са сред най-популярните елементи от обзавеждането и на най-скромното жилище.

Това, на което конзолните маси дължат своята широка популярност е уникалността на конструкцията им. Тези „половин” маси позволяват да бъдат удобно поставени плътно към стена или друга мебел, без да заемат прекалено много обем от наличното пространство. Това ги прави идеалното решение за осигуряване на допълнителна повърхност за съхраняване на вещи в по-тесни и по-малки помещения, като в антрета, коридори и бани.

Практични и удобни, конзолните маси, обаче, са често срещани и като интересни допълнения към обзавеждането на всекидневни, спални и трапезарии.

Освен конзолни маси, в магазина на GRANDecor се предлагат и холни, трапезни маси, столове, кресла, фотьойли, табуретки, пейки, шкафове, декорации, осветителни тела и аксесоари за дома, подходящи за обзавеждане на помещения в различни интериорни стилове.