fbpx

Часовници

Разгледай нашата селекция от уникални модели, избери и купи онлайн декоративни настолни и стенни часовници, подходящи за интериори в различни стилове!

За часовника в интериора

От незапомнени времена хората използват най-различни уреди за да отмерват времето и да организират по-ефективно ежедневието си. Затова и часовникът се счита за едно от най-старите и фундаментални човешки изобретения. И ако през вековете неговата функция е останала неизменна, то развитието на конструкцията и външния вид на този иначе така обичаен елемент от живота и обкръжението ни е главозамайващо.

В съвременните интериори, часовникът вече не е просто уред за измерване на времето, а по-скоро впечатляващ декоративен акцент. Предвид модната тенденция за внасяне на лека носталгична нотка към миналото, традиционните стенни часовници и настолните декоративни часовници са сред любимите изразни средства на интериорните дизайнери.

Часовници във формата на фотоапарат, локомотив или ретро велосипед са уникален нов прочит на непреходната класика, който се вписва перфектно дори в най-модерните интериори. От друга страна, големи стенни часовници с впечатляващи размери и дизайнерски форми са сред предпочитаните стенни декорации и ключови елементи в интериорния дизайн.

Всеки от избраните декоративните часовници в нашия онлайн магазин несъмнено ще добави уникален характер на дневната или спалнята в твоя дом!

Защо да купя часовник от GRANDecor?

  • Изгодни цени! 
  • Безплатна доставка при поръчка на стойност над 200лв!
  • Преглед преди плащане
  • 14 дни право на връщане 
  • Отстъпки при следващи покупки