Международно изложение Светът на Мебелите 2020 в Интер Експо Център София

От 24 до 27 юни 2020г. международното изложение Светът на мебелите ще превърне Интер Експо Център в арена на комфорта, иновациите и ергономията. Тази година акцент на изложението са функционалните офис мебели.

Съвременният офис се превръща в нещо повече от едно отворено споделено работно пространство – той е място за споделяне и креативност.

Маса & стол в едно – иновация, ергономия, свобода

Seattable - Маса и стол в едно

Да, това е Seattable от Фурнит… Той има елегантен и изчистен дизайн; опростени форми с ергономични линии. Дизайнът гарантира лесна и плавна трансформация от стол в маса и обратно само с едно движение.

Футуристичен дизайн

Ергономичните офис столове Carmen от фирма Биттел комбинират футуристичен дизайн и богат набор от функции по начин, създаващ неповторим комфорт. Всичко в най-новите модели от серията – от лумбалната опора, през позицията и ъгъла на подлакътниците до височината на седалката и облегалката – може да се регулира. За лицевата част на облегалката и подглавника е използвана еластична и изключително здрава мрежа, която осигурява постоянна циркулация на въздуха и приятна прохлада през горещите летни дни.

Функционални офис мебели - акцент на изложение Светът на мебелите 2020г

Не само столовете регулират височината си, но съвсем лесно офис бюрата също могат да се трансформират. Това помага за запазване на правилната стойка на гърба, подобрява тонуса и концентрацията през целия работен ден.

Минималистични форми

Ново поколение шкафове, комбинация от метал и стъкло перфектно се вписват в така актуалния в момента индустриален офис дизайн. По отношение на визия, функционалност и ергономия, запазена марка на 2020 г. на Office 1 ще бъде също „техно“-стилът.

Минималистични офис мебели на изложение Светът на мебелите 2020

А за следобедното кафе може да изберете уникален минималистичен дизайн на маси за кафе. Те съчетават симетричното с нестандартното. Плотът може да се завърта на 360°, което разчупва кръглата форма на масата и осигурява повече пространство. В стандартно положение между двата плота на масата има ниша за съхранение на книги, документи и др.

Минималистична маса на изложение Светът на мебелите 2020Създаване на креативна бизнес среда е основната цел на световния бранд Окамура, който ще присъства за първи път на Светът на мебелите. Затова създава ергономични продукти и офис столове от най-високо технологично ниво, коментира вносителят Chair Pro. Сензори в столовете ще проследяват потребителското удовлетворение. Брандът ще си партнира с Мicrosoft през следващите 5 години.

Мобилност, отвореност и лекота на мебелите

Тотал-М тази година акцентира на акустичните пана в мебелите и нестандартните решения за съхранение на документи и връхни дрехи.

Още за тенденциите в Open Spaсе пространствата ще научите на събитието Разговори за дизайн Conceptual Talks на 25 юни в рамките на Светът на мебелите.

За Conceptual Talks може да се регистрирате на: https://event.gg/14295/

Безплатна онлайн регистрация за посещение на Светът на мебелите може да направите тук: http://bit.ly/2TsSoYJ

Всички новости за международното изложение следете на: www.furnitureexpo.bg

Онлайн магазин на GRANDecor