Любопитно

Любопитни факти и новини за иновативни продукти и събития от сферата на архитектурата и интериорния дизайн, презентации на услуги и материали, свързани със строителство, обзавеждане и поддръжка на дома

Специалистите в цветовете от Pantone избраха цвета на 2021 година - ярко жълто и пастелно сиво. Необичайно решение за една необичайна година!
Искате да си подарите истинско СПА изживяване в пълен комфорт? Вижте кои са най-луксозните и високо оценени СПА хотели в България!
Ако сте решили да продавате апартамента или къщата си, сигурно се питате как да повишите стойността на имота без да правите цялостен ремонт?
Големият победител в конкурса БАЛКONA – Ирина Костадинова, вече се радва на своята напълно трансформирана тераса. Вижте я!
Независимо дали хладилникът не изстудява правилно или фурната ви не загрява, кухненските уреди могат да причинят всякакви проблеми, за това е важно да откриете какво не е наред и да разберете дали можете да се справите сами. Статистиката за средната...
Избягайте от забързаното ежедневие със семейство и приятели в уединена планинска хижа, за да се насладите на уникални гледки, чист въздух и истински релакс!
БАЛКONA дава възможност безплатно да трансформираме терасата. Включете се!
Добавете следните задачи в своя календар и осигурете най-необходимите и полезни актуализации за вашия дом. С редовната подмяна на определени ...
За да се наслаждавате безопасно на топлината от камината или печката на дърва у дома, е важно да знаете, че е необходимо периодично да почиствате комините!
От фермерски полилеи закачени на вериги и средновековни полиеи в стил винтидж до лампи от цимент и светещи фигури по стените - вижте тези и други ...
Не пропускайте да разгледате нашия бутиков онлайн магазин за мебели, декорации, осветителни тела и аксесоари за обзавеждане на помещения в различни интериорни стилове.

НАЙ-ПОПУЛЯРНИ