Личен шопинг асистент

Какво представлява услугата и за кого е предназначена?

Личен шопинг асистент е нова и иновативна услуга от GRANDecor. Означава буквално това, което пише – личен асистен за пазаруване, който ще ви съдейства с търсене, купуване и доставяне на мебели, декорации, осветителни тела, електроуреди и аксесоари за дома, вилата или бизнеса.

Решихме да създадем и предлагаме тази услуга в следствие на многобройни молби от страна на наши клиенти за съдействие с намирането и избирането на обзавеждане и декорации за техните домове.

Услугата е предназначена както за хора, на които предстои обзавеждане на цяла стая или цяло жилище, бизнес помещение, заведение или друго обществено помещение, така и за тези, които поради една или друга причина нямат:

 • Време
 • Желание
 • Достъп до огромни каталози на вносители в България на различни стоки за дома (не всички продукти се публикуват онлайн)
 • Не говорят чужди езици и не могат сами да организират логистиката на харесани скъпи или специфични стоки за дома от чужбина

Понякога обектът на търсене е нестандартен, изборът е ограничен или изобщо не се предлага на българския пазар. В такива случаи ние бихме могли да помогнем.

Как функционира услугата Личен шопинг асистент?

Услугата Личен шопинг асистент от GRANDecor функционира само онлайн.

 1. Нужно е да заявите желание да се възползвате от услугата като изпратите имейл на адрес: [email protected], съдържащ вашите имена и телефон за контакт, първоначални указания, по възможност снимки на артикулите, които търсите (или на подобни) или връзки към такива артикули (или подобни), публикувани в онлайн пространството.
 2. Наш служител ще се свърже с вас за потвърждение и с указания за плащане на таксата за услугата (виж условията по-долу).
  Запазваме си правото да откажем поръчки, чието изпълнение е извън нашата компетенция и възможности.
 3. След получаване на плащане, наш служител ще се свърже с вас за потвърждение и уточняване на всички детайли.
 4. В рамките на 5 работни дни, считано от получаване на плащането, ще получите лична оферта с предложения, съобразени със зададените от вас критерии.

Какво представлява личната оферта?

Личната оферта се изготвя в електронен формат и включва снимков материал, детайли за различни продукти (материал, размери, цена и др.) и понякога връзки към партьорски уебсайтове или онлайн каталози за по-голям избор.

Предлагаме 3 варианта на услугата, предназначени за различни нужди.

» Вариант 1: До 5 различни продукта – подходящ при обзавеждане и декориране на 1 помещение
» Вариант 2: До 7 различни продукта – подходящ при обзавеждане и декориране на 1 или повече помещения
» Вариант 3: До 10 различни продукта – подходящ при обзавеждане и декориране на 2 или повече помещения

Независимо кой вариант изберете, ще получите най-малко 5 предложения на всеки продукт (5/7/10 х 5), подбрани съобразно посочените от вас при поръчка на услугата критерии.

Вижте примерна заявка за услугата тук.

Вижте примерна лична оферта тук.

GRANDecor предлага продукти от световноизвестни брандове като Inart, Eglo, Halmar, Black Red White, Gala Mobilya, Scavolini, Schock, Pyramis, Smeg, Fagor, Edesa, Elica, Serta, Hitachi, Sharp и др.

Какво печеля, ако се възползвам от услугата?

Използвайки услугата на GRANDecor Личен шопинг асистент:

 • Ще спестите усилия и време, които можете да използвате за по-важни неща!
  Оставете на нас безкрайното лутането с часове в безбройните онлайн магазини, сайтове и каталози, сравняването на цени, както и безкрайните телефонни разговори с различни хора. Комуникирате само с 1 човек относно всички въпроси! От началото до получаване на вашата поръчка!
 • Ще спестите пари!
  При поръчка на , ще получите най-добра обща цена, която не можете да достигнете при поръчка на същите или подобни стоки поотделно!
 • Безплатна доставка!
  При поръчки на стойност над 800лв и с общо реално тегло до 40кг, ще получите бонус Безплатна доставка. Повече за условията за доставка можете да намерите тук.

Гарантираме, че:

 • Ще получите максимално изгодна лична оферта, включваща стоки от нашия онлайн магазин, както и стоки от наши партньори, които не са публикувани в нашия онлайн магазин, но съответстват на вашето търсене!
 • Ще спазим срока за изпълнение на услугата – до 5 работни дни! (Не включва срокове за доставка на стоки!)

Колко струва?

Цената на една лична оферта варира…., които ще получите обратно под формата на приспадане на сумата, в случай че закупите предложените от нас стоки или направите поръчка на каквато и да е стока от нашия онлайн магазин, на обща стойност минимум 300лв, в 14 дневен срок от момента на получаване на личната оферта.

» Вариант 1: До 5 различни продукта – Цена: 100лв
» Вариант 2: До 7 различни продукта – Цена: 140лв
» Вариант 3: До 10 различни продукта – Цена: 200лв

Как да заявя услугата?

Нужно е да заявявите желание да се възползвате от услугата като изпратите имейл на адрес: [email protected], съдържащ първоначални указания, а по възможност и снимки на продуктите, които търсите. Вижте примерна заявка за услугата тук.

След постъпване на заявката наш служител ще се свърже с вас за потвърждение и с указания за предварително плащане на таксата за услугата.