Разнообразие от идеи за кухня в зелено

Разнообразие от идеи за кухня в зелено

Зеленият цвят неминуемо ни напомня природна картина. Той е свеж и се счита, че носи баланс и успокоение. Замисляли ли сте се да го използвате при обзавеждане на дома? Ако не сте, ние сме готови да ви предложим разнообразни идеи за кухня в зелено. Сами ще се убедите, че той е красиво решение за интериора в кухнята. Добрата новина е, че нюансите на този тон стоят еднакво добре, както в модерно, така и в ретро стил обзавеждане.

Можете да изберете цвета на лайм. Той е свеж и би изглеждал добре в модерен тип кухня. Светлото млечно зелено и резеда са другите нюанси, които стоят добре в съвременен дизайн.  Всички тези тонове биха могли да се комбинират отлично с иноксови елементи, бели, бежови или гранитни повърхности. На този фон прекрасно биха се вписали вградени луни, LED пана или висящи осветителни тела с обли, стандартни форми.


 

Модерни мивки за кухня от GRANDecor


 

Ако сте се спрели на ретро кухня в зелено е добре да ползвате по-тъмен нюанс. Той също се съчетава добре с тъмно дърво или мотиви в бежово. Тук бихте могли да вложите повече орнаментика и за гръб на кухнята непременно да поставите фигурален фаянс. Тези геометрични мотиви, могат да стоят добре и на пода.

Любителите на бели кухни ще оценят тези идеи за кухня в зелено, особено в светлите варианти. Пространствата са чисти и особено свежи. Лекият тон придава допълнително настроение. Една зелена кухня дава възможност да се твори, както при комбинацията от цветове, с които да се съчетава, така и при избора на форма и разположение на мебелите и детайлите. Комбинацията на зелено с лилаво и оранжево далеч не е за пренебрегване.

Насладете се на предложенията от галерията, която сме подбрали за вас. Вземете своите идеи за дома!

Онлайн магазин на GRANDecor