Практични идеи за съхранение в кухнята

Практични идеи за съхранение в кухнята

В случай, че сте запален готвач, но не обичате претрупаните от вещи пространства, разгледайте практичните ни идеи за съхранение в кухнята. Това са умни решения, приложими във всеки стил и интериор.

  1. Да започнем с типовете чекмеджета. Има няколко начина да подредите приборите си и в добре сегментирано шкафче на колелца. Няколко етажирани легенчета с обособени ниши могат да подредят отлично всички прибори за готвене и сервиране.
  2. Най-горното чекмедже под работния плот е идеално пространство за съхранение на видовете подправки. Подредете ги в стъклени бурканчета. Така лесно ще откривате това, което е необходимо в момента.
  3. Тенджерите и тиганите също биха могли да се държат в чекмеджета. Чиниите за сервиране изглеждат стабилно подредени в плъзгащия шкаф чрез само няколко конусовидни разделителя.
  4. Хляб, боб и леща например, също могат да се прибират в чекмедже. Необходимо е само да отделим пространството и да подсигурим капаци за всеки продукт.
  5. Не е нужно да имаме зеленчуци на показ. Има достатъчно добри идеи за съхранение в кухнята. Един шкаф с няколко вертикални чекмеджета ще отдели лука от чушките и патладжана.
  6. Често в домакинството имаме нужда от консервирани продукти. Всички тези кутийки и буркани можем да подредим в отделна ниша с вградени стелажи.
  7. Тесните пространства между печката и съдомиялната или в ъгловата част на шкафовете са идеална площ за съхранение на бутилки – олио, оцет, зехтин и сосове.

Създайте едно удобно и практично пространство чрез тези идеи за съхранение в кухнята.

via

Онлайн магазин на GRANDecor