Невероятна кухня на дизайнера Carlo Colombo

Невероятна кухня

“Twelve Kitchen Design” е една невероятна кухня на дизайнера Carlo Colombo за водещата италианска мебелна компания “Poliform”.

Какво толкова отличава този проект за “сърцето на къщата” от множеството такива? Това е съчетанието на дизайн характерен за кухните с дизайн характерен за всекидневната, при което едно помещение съчетава поне две различни функции.

Всъщност тази невероятна кухня обединява мястото за приготвяне на храна с трапезарията, но удобните мебели могат да се използват и като място за почивка и приятни разговори на чаша кафе или вино.

Дизайнът на помещението е семпъл и модерен, като включва най-необходимите неща. Покрай едната стена са разположени вградени домакински уреди, на известно разстояние пред нея е кухненският остров с вградена мивка от гранит и широк мултифункционален плот. Отстрани са шкафове, също с разнообразно предназначение.

В другата част на помещението има широка овална маса с удобни столове. Цветовете са бяло, кремаво и тъмно кафяво – нюанси на уют и спокойствие.

via

Онлайн магазин на GRANDecor