Стилна и модерна кухня в три цвята

Стилна и модерна кухня в три цвята

Един от основните елементи, касаещ  добрата визия на помещението безспорно е изборът на цветове. Интериорният дизайн неизменно включва този детайл, върху който се надграждат обзавеждане, осветление и декорация на помещенията.

Днес ще се спрем на една модерна кухня в три цвята по проект на студио Однушечка. Помещението е част от съвременен московски апартамент и се отличава с успешната си формула за дизайн. Черно-бели фасади, дървени платформи в семплия цвят орех и ярко жълто за акцент.

Функционалност и естетика лъхат от всеки ъгъл на тази кухня в три цвята. Минималистичният интериор прави възможно извличането на максимално въздействие на всеки един от избраните нюанси. Бялото с чистотата си, черното със своята категоричност, а орехът с изразената си неутралност. Класика с модерен привкус.


 

От магазина: Модерни мивки за модерна кухня


 

Белите стени около прозорците и дограмите с нежни венециански щори са преляти в снежната визия на шкафове под плотовете, тонирани в същия цвят. Контрастът е постигнат с избора на черен мрамор и черни вратички на горните шкафове. Равновесие в обстановката е постигнато с прибавянето на гръб, ламперия и ниши в натурално дърво. Този тон е използван и при масата за хранене.

Правилните форми и минималистичното обзавеждане изграждат елегантността на тази модерна кухня. Класическият избор на цветове си партнира с леки освежаващи акценти. Ярките жълти столове с олекотена тръбна конструкция и фина филц дамаска са открояващ елемент в това красиво помещение.

От симпатичните кашпи на перваза, през свежите лалета, изтънченият модернистичен полилей над масата и миниатюрата на птица, всеки един детайл носи своя чар и принос за уютната атмосфера.

Липсата на обков по шкафовете е задължителен избор при оформлението на модерен интериорен дизайн. Обраните пространства и семплите тонове също са едно от условията за декорирането на красива съвременна кухня.

Посетете галерията и споделете удоволствието от изтънчената визия на една класна, московска атмосфера.

Онлайн магазин на GRANDecor