Особености и чар в малка кухня с трапезария

Особености и чар в малка кухня с трапезария

Да обзаведеш функционално малка стая в дома си е доста сложно предизвикателство. Често ограничените пространства се считат за значителен недостатък, но сега ще ви покажем предимствата на кокетните местенца у дома. Ще влезем заедно в една малка кухня с трапезария на само 9 кв.м., в която ще се почувствате наистина комфортно.

От решаващо значение при малките площи са цветовете. Живеейки в тесни стаи е добре да се обградите с много светли тонове, а най-добрият избор е бялото. Така се само ще увеличите оптически пространството, но и ще си осигурите невероятна свежест у дома.

Опитайте се да усвоите максимално всеки квадратен метър. Тук всяка чупка на помещението е уползотворена по правилния начин. По-широката страна на Г-образната кухня се използва за трапезария. В нея ще откриете маса за хранене, четири столчета и елегантен скрин за съхранение на посуда. Тясната страна е заета от същинската кухненска част. Прозорецът срещу работния плот е отлично решение, което осигурява комфорт чрез естествената светлина, навлизаща отвън. Шкафовете са красиви, бели с лек, неангажиращ обков. Уредите са вградени, което гарантира повече пространството.


 

От магазина: Модерни мивки за модерна кухня


 

Красивата бяла ламперия по стените и пъстрата фаянсова подова настилка придават един специфичен винтидж образ на помещението. В трапезарията имаме и традиционното висящо осветление над масата, а в кухнята лед луни спестяват умишлено от площта на кътчето. Шкафовете са максимално изтеглени до тавана, което гарантира повече място за съхранение.

Акцентите са съществена част от малките пространства. И тук професионалистите са ги позиционирали отлично. Черна дъска заема една от мини стените в стаята и осигурява място за записване на списък с продукти или на менюто за деня. Златните рингове на осветлението са в синхрон с релефния цветен гръб на кухнята. Хладилникът е завоалиран с облицовка в бяло, също както шкафовете и миялната машина.

Възползвайте се от ограничените пространства и ги усвоявайте правилно. Добрата домакиня ще се справи и ще се наслади на особеностите на всяка една малка кухня.


 

Трапезни маси от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor