Луксозен и модерен дизайн на кухня

Луксозен и модерен дизайн на кухня

В един артистичен и модерно обзаведен дом, където собственикът не е привърженик на традиционно заселените пространства, идеално би паснал този модерен дизайн на кухня, който ще видите на снимките в галерията.

Това бутиково изпълнение може просто да бъде част от всеки каталог за луксозни кухни. Брилянтно изработено от Culimaat High End Kitchens, то е част от събитието на Maison & Objet през 2014.

Високо качество и устойчиви материали като Hi-MACS грабват вниманието. Впечатлява и необичайната форма на плота с почти незабележимо вградените котлони. Белият му цвят е в контраст с тъмната стена. Това е добър начин да се подчертаят детайлите при подредбата на стаята. Интересен подход тук е, че на първо време нямаме усещането, че сме в кухня. Няма видими фурна, хладилник, шкафове, съдомиялна. Всичко е вградено в едноцветна стена тип гардероб с няколко отваряеми вратички.


 

Луксозни мивки Schock от GRANDecor


 

Полилеят с формата на диско топка и златистите отблясъци са отлично допълнение, когато става въпрос за модерна кухня. Добър избор е балансът, употребен в избора на под и щорите отново в бял цвят, създава усещане за чистота на пространството. Всяко решение е максимално прецизно и резултатът е неповторим!

Онлайн магазин на GRANDecor