Кухня в традиционен стил: Интериори от различни краища на света

Кухня в традиционен стил из различните краища на света

Няма съмнение, че “кухня в традиционен стил” е изключително разпространено понятие по целия свят. Това се дължи предимно на факта, че предлага добър баланс между цена и качество, както и че определя сравнително еднакъв стандарт.

Кухните от дърво, макар и едностилови, изглеждат доста различни. Всяка от тях е типична за своя край. Американски, италиански, немски, британски и други. Културата и традициите на нацията определя значително стандартната визия на този тип помещения.

Една кухня в традиционен стил изисква няколко основни елемента – удобни шкафове, масивен работен плот, вградени уреди, добро и качествено осветление, маса със столове или барплот с красиви бар столове около себе си.

Тоновете и комбинациите са въпрос на цветоусещане. Стандартът приема изборът да е семпъл, максимум двуцветен и орнаментиката да е изчистена, а формите прави и традиционни.

На места обковът и уредите са предпочитани в инокс, а другаде бели и семпли. Кожата е добро допълнение към обзавеждането в традиционните кухни. В някои страни столовете са предпочитани в плътни памучни дамаски.

Кремаво, черно, тюркоаз и бяло са отличен избор, съчетаващ се с инокс. Независимо от типа осветителни тела и шкафове тази комбинация е една от най-стандартните и предпочитани.

Други две задължителни условия при обзавеждане на кухня в традиционен стил са мраморни плотове и фаянс за гръб на кухнята.

Доверете се на нашата галерия и открийте своята любима визия за кухня!

Онлайн магазин на GRANDecor