Просторна кухня във френски стил

Просторна кухня във френски стил

Една удобна и красива кухня винаги е гарант за добър заряд в дома ни. Ако разполагате с голямо пространство бихте могли да обзаведете стилно и практично помещение, което да се превърне в любима стая за всички членове на семейството.

Благодарение на Kristi Spouse Interiors, тази кухня е моделирана изцяло по вкуса на домакините си. Разположена е в известния като Whidbey Island Beach Home във Вашингтон, САЩ.

Кухнята е решена в изтънчен френски стил и съчетава модерни и старинни акценти, които успешно покриват нуждите на семейството. Белите шкафове и пастелните стени не само придават свеж вид на кухнята, но и подчертават и увеличават визуално пространството в помещението.

Красивият мрамор кореспондира отлично с осветлението по шкафовете и нежния обков. Малкият остров, позициониран в средата на стаята е тониран в пастелно сиво, който изпъква на фона на отворените рафтове за съхранение. Един от най-нежните и ефектни детайли е облицовката на абсорбатора. Красив и изискан, той напомня за изтънчен провинциален стил.

Всеки акцент в обзавеждането подчертава добрата работа на дизайнерите. Уникални полилеи на средна височина, изискани смесители на мивките, старинна теглилка, шкафове и полици в нетрадиционни форми.

Голямо въображение и подчертана идентичност са вложени в сътворението на тази кухня във френски стил. Насладете се!

Онлайн магазин на GRANDecor