Непреходната визия на кухня в бяло и златисто

Непреходната визия на кухня в бяло и златисто

Всеки от нас има определена концепция за визията на собственото си жилище. Домакините обикновено сбъдват първо своите идеи за кухня. Често водещи елементи в дизайна са стилистиката и избора на цветове в помещението.

Има неща, които не са подчинени на времето, просто изглеждат непреходни. С голямо удоволствие ще споделим с вас един такъв дизайн, а именно кухня в бяло и златисто. Площта е голяма, а минималистичния подход и еднотоновите хрумки излъчват особена величественост. Изглеждат елегантно и по своему неповторими. Насладете се на прекрасния проект на Laura Burleson!

Непреходната визия на кухня в бяло и златисто

Комбинацията на бяло и златно е наистина изискана, особено когато златистите нюанси са само акцент в голямата изцяло бяла кухня. Изчистените стени и белият мрамор с бледи отенъци са прекрасно синхронизирани с класическите орнаменти и скосовете в архитектурата на помещението.

Контрастния тъмен под от дъбово дърво откроява снежната белота на шкафовете. Орнаментиката на вратичките, готварската печка и абсорбатора над котлоните е целенасочено подчертана с леки златисти нотки. Златен обков с ретро излъчване допълва баланса в общата картина. Естествената светлина през прозорците допълните осигурява простор и свежест в стаята.


 

От магазина: Модерни мивки за модерна кухня


 

Едно от най-изумителните решения на дизайнера е прибавянето на нежен розов тон в тази кухня в бяло и златисто. Конструкцията на полилеите в цикламено е нотката загатната и в меките седалки на прозрачните бар столове. Тези леки забежки в цветово отношение придават доза модернизъм на интериора.

Семплият обков на шкафовете и чекмеджетата е в абсолютен унисон с красивите златисти копчета на фурната. Всяка част от обзавеждането изглежда закономерна съставка от общата концепция.

Изборът на живи цветя в помещението също блести с подобаващия усет на дизайнера. Максимално въздействие с бели ружи и орхидеи, поставени в съдове, досущ следващи стила и елегантността на кухнята.

Ако някога се колебаете дали да изберете кухня в бяло и златисто, припомнете си тази приказна обстановка! Останете модерни завинаги!

Онлайн магазин на GRANDecor