Красиви предложения за трапезария в лилаво

Красиви предложения за трапезария в лилаво

Обмисляте да освежавате трапезарията си? Можем да ви бъдем от полза. Предлагаме ви богата галерия с предложения за трапезария в лилаво.

Лилавият цвят е стилен и елегантен. Цветът на теменугите, зюмбюлът и лавандулата напоследък се ползва все по-често в интериорния дизайн. Това е един от любимите тонове на дамите, но това не пречи на неговия фон всички у дома да се чувстват комфортно.

Ако изберете да проектирате трапезария в лилаво трябва да имате предвид няколко неща.

  1. Изберете нюанса според вкуса си – светъл до блед или силен до виолетов.
  2. Не прекалявайте с ползването му. Тонирайте в лилаво само мебелите, стените, тапицериите или завесите. Ако все пак ви харесва повечето неща да са в един тон, то тогава за препоръчване е да оцветите в бледо лилаво стените и да акцентирате с наситен виолетов цвят в мебелите.
  3. Имайте предвид, че този тон е подходящ за почти всички стилове, но най-добре изглежда в модерно и бароково обзавеждане.
  4. От значение е и материята, от която са изработени тапицериите и завесите в трапезарията. Лилавият цвят изглежда чудесно в памучен, плюшен и сатенен вариант.
  5. Комбинацията на лилаво с други цветове е за предпочитане. Изглежда изискано и стилно съчетано с черно, бяло, сиво, екрю, цикламено и жълто.

Не обмисляйте повече, а смело изберете трапезария в лилаво. Свежестта и нежността ще завладеят дома ви!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor