Иновативна кухня – същинско предизвикателство

Иновативна кухня – същинско предизвикателство

Винаги сме имали усещането, че в кухнята трябва повече пространство, за да съберем всички необходими уреди, шкафове, посуда и допълнителни удобства. Тази иновативна кухня е на път да ни опровергае. Отличен начин да подчертаеш атмосферата в един креативен и съвременен апартамент.

Дизайнерът Massimo Facchinetti създава впечатляваща симфония от форма и функция. Тази кухня зглежда наистина нереалистично, а всъщност е много удобно и практично решение. Представлява една вертикална основа, от която плавно се изнасят работен плот, хладилник,  котлони, мивка, съдомиялна,  фурна, абсорбатор и шкафчета за съхранение.

Тази иновативна кухня е особено интересна! Новите устойчиви технологии и дизайн на тази футуристична линия, не само пести енергия, но и разполага с адаптивен обмен на топлина и влага. Водата се филтрира посредством пречиствателно устройство с модернистична технология.

Функционална и красива, тази кухня е проект на бъдещето. Спестено пространство, максимално удобство и отлично дизайнерско виждане. Струва си да се забележи!

via