Забавни кухненски пособия за ценители

Често малките детайли в обзавеждането са необходимия минимум, за да постигнем интересна и забавна визия в дома си. В помощ на домакините сме подбрали снимките на няколко забавни кухненски пособия от фирма Ototo. Всички те са практични и удобни, а визията им създава солидна доза настроение.

Елегантен черпак с осанка на лебед

Черпак във формата на лебед

Забавно кухненско пособие изработено реалистично в черно и бяло, с олекотена конструкция от фин материал. Самостоятелно плаващ, този черпак стои изправен на повърхността на вашата супа. Отличава се с фина визия и е подходящ елемент както в класическо, така и в модерно обзавеждане.

Интересна лъжица за спагети с визия на мини динозавър

Интересна лъжица за спагети с визия на мини динозавър

Тази уникална лъжица за спагети с визия на мини динозавър ще зарадва децата и ще развесели възрастните у дома. Наситеният цвят и умението да стои изправена на масата също е важно предимство. А дори и да не успеете да впечатлите гостите си с кулинарни умения, то със сигурност ще успеете с избора на посуда 🙂

Решетъчни лъжици и черпаци в стил „мама, татко и аз“

Решетъчни лъжици в стил „мама, татко и аз“

Тройката кухненски прибори, които се поставят един в друг със сигурност ще предизвикат интереса на всяка креативна домакиня. Те смело могат да се включат в графата за забавни кухненски пособия. Различните цветове ще паснат на една модерно обзаведена кухня или такава в скандинавски стил.

Инфузер за чай във формата на динозавър

Инфузер за чай във формата на динозавър

С този атрактивен инфузер можете да превърнете времето за чай в по-интересно занимание. Изглежда стилно, свежо и удобно. Може да стои изправен на дъното на чашата. Тази опция я прави още по-практична и дава възможност на ароматите да се влеят в течността без да има нужда да придържане или разбъркване.

Държач за лъжица във формата на вещица

Държач за лъжица във формата на вещица

Малката лилава вещица има за цел да държи лъжицата над повърхността на вашата вряла супа. Това е удобство, което ще ви спести паренето на езика при дегустация на гозбата и цапането на чиния, върху която да поставяте лъжицата или черпака.

Инфузер за чай наподобяващ подводница

Инфузер за чай наподобяващ подводница

Жълтата подводница – още едно забавно решение за потапящ се инфузер за чай. Силиконовата конструкция придава модернистина визия, а удобството изглежда гарантирано. С този весел детайл лесно ще накарате дори злоядо дете да пие билков чай на закуска

Лодка за поширани яйца

Лодка за варене на яйца в гореща вода

За любителите на здравословния начин на хранене имаме креативно предложение. Фина силиконова лодка за варене на яйца в гореща вода. Издигнатия корпус улеснява отстраняването без да се изгорите, а силиконовата конструкция предпазва от залепване.

Подложки за горещи ястия като мечета

Подложки за горещи ястия като мечета

Подложките за горещи ястия са важна част от оборудването на кухнята. Ако сте се наситили на стандартната им визия, можете да си набавите ето такова мечо кожухче от цветен силикон. Гарантирано е, че ще разчупите атмосферата.

Легло за кухненската гъба

Легло за кухненската гъба

След като е измила куп прибори и чинии, гъбата на мивката има нужда да си почине. Какво по-подходящо място от едно импровизирано пластмасово легло. Интересно и щуро решение, нали?

Тапи за бутилки като винтове

Тапи за бутилки като винтове

Тапите на бутилките са колоритно допълнение към визията им. По тази причина можем да разнообразим, като използваме различни решения. Една свежа идея са силиконови тапи с формата на винтове, изпъстрени в разнообразни цветове. Това ще ви помогне да различите съдържанието им и да не ги объркате с тези на съседа 😉

Направете свежите решения за интериора част от ежедневието си. Всяка нотка цвят и разнообразие ще ви донесе допълнителна доза веселие вкъщи.

Онлайн магазин на GRANDecor