По отношение на интериорния дизайн терминът ‘ретро’ е доста обширен и варира от класическите линии на винтидж и рустик стиловете, през очарователната нежност на шаби-шик-а, до закачливите форми и цветове на пин-ъп тренда от ранните години на 20-ти век. И това не е краят!

Най-новото попълнение в ретро стила е все по-популярното увлечение към европейските интериорни тенденции от 50-те и 60-те години на миналия век. „Доброто старо време” се завръща с цялото си обаяние и чар и то не само по отношение на мебелите! Този любим на много хора стил се среща все по-често и в интериора на кухнята. Електроуредите за кухня в ретро стил се превърнаха в стилни интериорни акценти, предпочитани от много домакини.

Цветни електроуреди за кухня в ретро стил Smeg

Сред производителите, които удовлетворяват голямото търсене на пазара на уреди в този популярен стил, има едно име, което се е превърнало в еталон и стандарт – Smeg. Smeg е италиански производител на домакински електроуреди и е един от най-популярните брандове в бранша.


 

Цветни електроуреди за кухня Smeg


 

Ноу-хау, творчество и стил – това са водещите принципи в производството на Smeg, благодарение на които техните продукти се радват на изключителна популярност. През последните години Smeg спечелиха редица важни отличия и награди от водещи институции и международни списания в резултат на проникновеното им разбиране за естетиката и качеството на уредите, които предлагат.

Електроуредите Smeg се отличават с очарователна елегантност, уникална оригиналност на дизайна и с неоспоримо качество. Продуктовата гама включва голямо разнообразие от домакински уреди – фурни, микровълнови печки, фризери, перални и съдомиялни машини, както и по-дребни уреди като тостери, кухненски роботи и кафе-машини. Цялата линия 50’s Style се характеризира с дизайнерски форми и цветове с уникален почерк, пресъздаващ романтичната визия на ретро-стила от 50-те години на миналия век.

Кухня с ретро електроуреди SMEG

Най-популярният артикул, превърнал се и в своеобразна икона на бранда, е хладилникът с ретро дизайн Smeg. Производителите предлагат хладилници в различни размери и варианти: хладилници от типа мини-бар, малолитражни хладилници, хладилници с фризер, с една или с две врати, с различни вътрешни разпределения и екстри. Най-атрактивната черта на всеки от тези продукти обаче са уникалните цветови решения.

Хладилниците Smeg се предлагат както в едноцветни пастелни тонове, така и в ярки цветове, в смели дизайни, включващи популярни национални флагове, дизайн деним, в бутиков златен цвят с кристали Swarovski, и дори цели фотоси.


 

Цветни хладилници с ретро дизайн Smeg