Да изберем кухня в минималистичен стил

За избора на кухня в минималистичен стил

Да изберем кухня в минималистичен стил е безспорно стилно решение за дома. Малко мебели в не особено широко пространство, интересни цветови решения и качествени изразни средства.

Днес предлагаме на вашето внимание проект на модулен дизайн от изложението Cologne Furniture Fair Living Kitchen 2015.

Определящи за тази кухня в минималистичен стил са модулите ръчна изработка, характеризиращи се с изисканост, практичност и солидност. Всичко това, съчетано в минималистичен дизайн, подходящ за едно малко, кокетно жилище.

За да се отвори пространството, изборът за фон е традиционен  – чисто, снежно бяло. На тази основа отлично се нанасят мебелите във венге и тъмен махагон. Иноксовите елементи в допълнение придават изисканост на общата визия.

Формите са правилни и ненатрапчиво разположени практично в пространството. Обособен плот с вградени отваряеми шкафове и чекмеджета е основната мебел в кухнята. Всяка част от модула е отваряема и позволява в него да се съхраняват всички необходими вещи за едно домакинство. Това, че са невидими в пространството подчертава чара на тази кухня в минималистичен стил.

Дървеният барплот с красиви бар столчета са модерен и красив избор на дизайнера.

Вграденото осветление над мивката е особено важно допълнение в общата визия. То още веднъж показва, че тази кухня е отличен пример за практичност и красота в едно.

Няма нищо по-хубаво за една домакиня от красива и практична кухня, в която да твори с настроение. Ако сте на кръстопът и ви е обзело колебанието как да обзаведете малкия си кухненски бокс, погледнете галерията, която сме подбрали. Има вероятност да намерите собствения си комфорт някъде там.

източник

СПОДЕЛИ МНЕНИЕ

Напиши своя коментар!
Въведи твоето име