Аристократични идеи за барокова кухня

Барокова кухня за добрите домакини

Всеки човек има своите предпочитания за стил на обзавеждане в дома си. Когато става въпрос за кухненската област, обикновено се осъществява виждането на домакинята.

Днес сме ви подбрали идеи за барокова кухня. Ако барокът е близо до вашите предпочитания – насладете се на снимките в галерията ни и грабнете нещо за себе си. Въпреки, че стилът е характерен за 18-ти век, това не значи, че не може да изглежда модерно и в наши дни. Често се прави паралел между миналото, настоящето и бъдещето в интериорния дизайн.

Характерни белези за барокова кухня са орнаментите в обзавеждането, формата и декорацията на шкафове, столове и плотове. Всеки детайл трябва да изглежда величествено и масивно – от обкова на шкафа, до канта на масата.

Типични цветови комбинации са съчетанието на бяло и златисто, както и на бежово и кафяво. Орнаментите изрисувани по плотовете и мебелите са основен белег за този период. Общият аристократичен вид на нещата са гаранция за успешен проект. Пищни кристални полилеи над работния плот, приглушено осветление по фасадата на кухнята са малка част от тънкостите на бароковото обзавеждане за кухня. Съвременно звучене на нещата можете да придадете, ако заложите на металиковите нюанси. Съчетанието на мебели и под в инокс, сребристо и черно, ще донесат желания резултат. В характерния вид на една барокова кухня се включват масивните мебели, богатата орнаментика и премерен лукс. Присъствието на изработки от дърво е основен фактор.

Доверете се на нашите предложения и заложете на барокова кухня у дома!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor