Бяла коледна елха със златисти лампички

Празничният сезон наближава и трескавата подготовка за Коледа тече с пълна сила. Ако сте склонни да избягате от класическата цветова комбинация червено и зелено, ви предлагаме чудесна алтернатива, която ще озари коледния интериор у дома – бели коледни елхи!

Колкото и необичайно да изглежда, белите коледни елхи са все по-предпочитан избор в много домове. Разбира се в този случай ще трябва да се разделите с идеята за естествено дръвче и да заложите на изкуствените варианти, но от друга страна това може да бъде във ваш плюс. Изкуствената елха може да бъде използвана многократно и да бъде център на коледната украса дълги години. На пазара ще откриете изкуствени дръвчета, които са чисто бели, както и зелени такива, но посипани обилно с изкуствен сняг. И двата варианта за подходящи за коледна украса с бяла елха.


 

От магазина: Бели коледни елхи


 

Ако домът ви е обзаведен в духа на минимализма, то тогава заложете на изцяло бяла елха, като вместо декорации и коледни играчки, прибавете едноцветни коледни лампички в основата на всяко клонче. По този начин крайният резултат ще бъде една светеща елха, която можете да използвате и като лампион за по-приглушена, романтична атмосфера.

Малка бяла коледна елха

В случай, че си падате по пищната декорация, тогава украсете елхата с множество играчки, за предпочитане различни като големина в бял и/или сребрист цвят.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Коледна елха в един основен цвят

За да избегнете студеното излъчване на белия тон, прибавете и няколко играчки в златисто. Можете да увиете и блестящи гирлянди, както и изкуствени цвята, наподобяващи коледни звезди в бяло-сребристи нюанси.

Бяла коледна елха в бял интериор

Бялото коледно дръвче е отлична основа и за по-смели интерпретации на коледния декор. Поставете разноцветни коледни играчки и добавете лампички за жизнерадостно настроение. Ако домът ви следва определена цветова линия или има доминиращ цветен акцент, изберете коледни играчки в същия нюанс, например тюркоаз, синьо, розово злато и т.н.

Разгледайте галерията с 30 коледни елхи в бяло и преценете коя ще накара коледния дух да оживее и във вашия дом!

Онлайн магазин на GRANDecor