Топла Коледа в Испания

Коледа в Испания

Някои места по света имат привилегията да се радват на топло време през по-голямата част от годината. Въпреки нетипичните условия, хората там далеч не губят желание да украсят дома си за коледните празници.

Ще надникнем в къщата на един от директорите в ИКЕА Испания – Лоренцо Меаза. Вдъхновен от магията на топлата испанска Коледа, той създава красива декорация и приятна празнична атмосфера.

Като контраст на външната нестандартната температура дизайнерът залага на класическите тонове в коледната украса – зелен, червен и златен.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Празнично настроение с традиционна коледна украса

Поради топлата цветова палитра на основната жилищна площ, зелената елха със златиста декорация от топки, сърца и гирлянди е прекрасен избор за интериора в помещенията. Ярките цветни акценти, дървените фигурки и белите свещи са много подходящ придатък към общата концепция в декорацията.

Спалнята е свежа, решена в светли тонове и именно затова червения цвят на коледната украса изглежда дръзко, но много красиво и стилно. Едно плетено одеяло, меко килимче и няколко сърца и звезди в малиново червено придават необходимата празнична атмосфера в помещението.

Коледна украса в червено за спалнятаОсветеното зелено дърво на двора допълва приказната визия на стилния дом. Изборът на златиста декорация е безупречно решение. Големите светещи звезди и фенери подчертават домашния уют.

Топлата испанска Коледа носи своето очарование и заслужава да се изживее пълноценно!

Онлайн магазин на GRANDecor