Нетрадиционни коледни елхи за всеки вкус

Нетрадиционни коледни елхи за всеки вкус

За повечето от нас Коледа е специален празник и подготовката за него започва с настъпването на първите декемврийски дни. А какво е една празнична атмосфера без своите характерни особености? Украсата на дома е задължителното условие, за да се почувстваме специално по празниците. Като за начало, обикновено купуваме традиционното дръвче. Някои от нас, обаче си падат по нетипичната визия. Именно за тях днес сме подбрали красива селекция от нетрадиционни коледни елхи.

Елхичката е най-важната част от празничната обстановка. Авангардният й вид би могъл да провокира вдъхновение и да отключи въображението ви за цялостната обстановка в дома. Не е необходимо да я поставяме в средата на хола. Важно е да я имаме като декор за празника, независимо дали е в спалнята, коридора или кухнята. Не е нужно и да залагаме на традиционната визия, а просто да поставим силует на елха на стената, посредством фина коркова плоскост. С помощта на канап бихме могли да очертаем диагонални линии, за да прилича максимално на елхичка и по въженцата да насложим всички красиви коледни картички, с които разполагаме. Статията продължава след галерията…

Дървени летви с обща основа и кръстачка за равновесие са друга свежа идея за направата на нетрадиционни коледни елхи. Във всеки край на летвите могат да се пробият дупки за поставяне на играчки или просто да се закрепят допълнителни елементи. Така дръвчето ще бъде приятно украсено.

Няколко рула с цветна хартия в зелено, бяло и червено – красивите коледни цветове, в комбинация с едри цветни копчета са достатъчни, за да си изработите мини коледна украса за стената. Подобен вариант може да се изпълни и от фини дървени кръгове. Поставени в триъгълна форма и стъпаловидно, те ще очертаят една прекрасна декорация за празника.

Ще се уверите, че от дърво могат да се получат прекрасна и нестандартна коледна елха. Използвайте стълбата на майстора, окичена с лъскави топки, закачалката за дрехи, украсена с миниатюрни фигурки или висящата от тавана конструкция от въже и дървени летвички в триъгълна форма в светли и тъмнозелени тонове.

Метални, светещи, лъскави или изчистени семпли конструкции – всеки от нас има правото на собствен избор за красиво коледно дърво.

Съобразете се с визията на стаята и дома си, поддържайте стила в помещението и спазете едно единствено условие – създайте коледно дърво, на което вие да се радвате. Помогнете си с лампички, декоратични свещи, хартиени фигурки или пък нещо друго, което ви се стори подходящо. Бъдете креативни и почерпете идеи от галерията ни!

Весели празници!

Онлайн магазин на GRANDecor