Минималистична коледна украса в шведски дом

За да изглежда добре коледната декорация, не е задължително да бъде богата и пищна. Мария и Ото не са почитатели на традиционната украса и затова ни показват своето виждане за празнична атмосфера в минималистичен вид.

Като всеки традиционен шведски дом и този е решен в светли цветове. Бялото е предпочитан нюанс, а черно, сиво и бежово присъстват като акцент в обстановката.

Основен детайл в тази коледна украса е естествената зеленина. Малки елхички в саксии присъстват във всяко от помещенията. Елхата в хола е позиционирана върху прозрачна масичка за кафе и абсолютно нетрадиционно няма никакви гирлянди и декорации.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Минималистична коледна украса

Дребни зюмбюли, лешници и елови клонки са пръснати по трапезарната маса. Зелен венец с бели запалени свещи придава празнично настроение в кухнята. Минималистични сребристи гирлянди се открояват в пространството на детската стая, а златни топки и традиционната мини елхичка са част от декорацията на спалнята. Шишарките по плотовете и цъфналите зюмбюли на первазите символизират връзката с природната картина навън.

Празнична трапезарияНаред с бялата, изчистена концепция на жилището и въпреки минималстичния подход на собствениците, дребните зелени растения в пространството действително успяват да придадат домашен уют и особена празнична атмосфера на помещенията. Липсата на претрупани вещи създава усещане за комфорт и свобода. Усетете ги!

Онлайн магазин на GRANDecor