Коледна украса с цветя

Коледна украса с цветя

Цветята като украса повече се свързват с пролетта и личните празници, но няма причина да отсътват от коледната украса. Освен красиви цветове и форми, някои цветя имат прекрасен аромат и чудесно допълват празничната атмосфера.

Едни от най-подходящите цветя за коледна украса са белите. Те напомнят за снега отвън и идеално подхождат на традиционните коледни цветове – червено и зелено. Прекрасни са всякакви цветя с къдрави форми и ярки цветове, тъй като импонират на вида на гирляндите и могат дори да се вплетат в тях. Класическа украса са червените цветя, които оформени в букети с интересна форма, се включват в коледната гама.

Цветята могат да се комбинират в букети и колажи с борови клонки, имел, джел, плодове, играчки за елха и други украси. Който може да си позволи да поръча или има време и умение сам да си направи, може да включи цветята в богати празнични живи пана от растения и различни аксесоари, допълнително разкрасени със златисти и сребристи бои и спрейове, изкуствен сняг, конфети и гирлянди.

Онлайн магазин на GRANDecor