Класическа и стилна коледна украса от H&M Home 2017

Класическа и стилна коледна украса от H&M Home 2017

С наближаването на края на годината всеки от нас се вълнува от предстоящите коледни празници. Едно от любимите ни занимания, свързани с това, е подредбата на стилна коледна украса у дома.

Предстои да ви представим творческия поглед на дизайнерите от H&M Home за 2017 година. Класическа визия с дъх на канела, зюмбюл и щастливо детство. Обвита в традиционните цветове за Коледа – зелен, червен и златен. Бляскава, изискана украса и снежни пейзажи, подходящи за всяко помещение в дома ни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Класическа коледна украса

Най-лесният начин да пренесете Коледа вкъщи е да поставите зелени иглолистни дръвчета, които да украсите подобаващо. Изобилието от свещи по масата също гарантира празнична обстановка. В съчетание със зелената мека мебел и тематичните възглавнички H&M ни представят собствен поглед за класическа коледна украса в хола.

Коледна украса в зеленоПрисъствието на иглолистни клонки в щампите на покривките или вазите на масата е гаранция за постигане на свежа декорация за празника. А контрастът на тъмно зелено и бяло може отлично да подсили въздействието.

Бяло и червено е друга традиционна комбинация на цветове що се отнася до Коледа. Червена памучна покривка с шлайфери и възгланички за табуретките в бели мотиви могат да освежат обстановката на празничната трапеза. Стъклените топки спуснати от въжен полилей са красиво допълнение към празничния интериор.

Златистият нюанс е класически вариант за търсещите по-изискана и ефектна коледна украса.  Може да се постигне както с декоративни възглавнички и свещници в хола, така и с пано в този цвят зад леглото в спалнята. Златни гирлянди и панделки в различни форми са подходяща декорация дори за детската стая у дома.

Коледа в зелено и златноЕдин от най-предпочитаните варианти, който ни предлагат от популярния бранд е съчетанието на червено, бяло, зелено и златно в едно и също пространство, без значение от типа на помещението. Балансираното разположение на елементите в различни цветове биха могли да бъдат допълнени и от ефектно празнично осветление. Дали ще опънете светещи лампички около елхата или ще ги поставите на входната врата или огледалото, със сигурност ще придадете приказност и нежност в обстановката.

Понякога малките декорации са в състояние да раздвижат настроението в стаята. Дребни фигурки, гирлянди и стъклени топки са напълно достатъчни за постигане на неповторима атмосфера. А когато на входната врата се съчетаят зелени венци, голяма елха и сипещ се сняг, празничното настроение е гарантирано! Весела Коледа!

Онлайн магазин на GRANDecor