Коледна елха в един основен цвят

Коледна елха в един основен цвят

Празничните приготовления и подготовката на елхата за Коледа започнаха. Ако търсите по-модерен поглед върху традиционните коледни дръвчета, тогава е време да се спрете на монохромна декорация или коледна елха в един основен цвят.

Предимствата на едноцветната коледна елха са няколко. На първо място изглежда стилно и лесно може да се съобрази с обстановката наоколо. Изборът на един основен нюанс позволява да сложите пъстри кутии и подаръци под нея без да пренатрупвате интериора.

Да заложите на едноцветна елха съвсем не означава да не ползвате играчки, гирлянди, ефектни връхчета и красиви играчки за украса. Напротив. Единственото условие е да ги подберете в една и съща гама.

ВИЖ ОЩЕ: Нетрадиционни коледни елхи за всеки вкус

Златната елха е особено подходящо решение за свежа стая, боядисана в бяло. Ако украсите с бели топки също няма да сгрешите. Златистото е израз на елегантност, което пък го прави идеално за акцент в модерна или ретро стилистика.

Myer ни предлагат елха с класическа зелена визия със сребърни нюанси. Изборът на цвят подхожда, както на естествено дърво, така и на изкуствено. Сребристия прах придава специфика, подходяща за селска къща или за дом в планината. Изглежда добре окичена с ярки, светещи в сребристо украшения.

Чрез идеята на Studio DIY ще се запознаем с нестандартна розова елха. Това би било най-доброто дръвче за стаята на малката ви госпожица. За да бъде още по-атрактивна, не забравяйте да украсите елхата с малко по-шантави елементи – понички, сладоледи, бисквитки или кексчета. Използвайте някои силни цветове като зелено и синьо за контраст.

Омбре е модерно течение и при избора на елхи. Преливането от тъмно към светло е и решението на Hayneedle. Наситеното розово, изменящо се в по-светло към върха и нежното осветление по елхата в същия тон е интересно съвременно виждане за дизайн. Това дърво ще изпъква заобиколено от бели и сребристи елементи в интериора.

Монохромно решение в зимно снежнобяло е чудесен избор за празнична украса. Изкуствена елха, украсена със златни гланцирани и матирани орнаменти. Текстилен гирлянд във вид на паяжина допълва красивата визия. Този модел е подходящ, както за съвременния дом, така и за вила във винтидж стил.

Дизайнът на елхата предложена от  Luella & June излъчва особена женственост. Причината за това са нюансите на розово, с които е украсена.  От бебешко и нежно до наситена циклама, всеки един тон издава романтика.

Моделът на Setting for Four може да се нарече снежно вдъхновение. Тюркоазените украси на снежно бял фон са класическо стилно решение, подходящо за обстановка в морски или провинциален стил. Изглежда нежно, неангажиращо и интересно.

Лилавите нюанси винаги издават стил и царственост. Комбинацията с изцяло бяла основа е отличен избор за една свежа, младежка визия за декорация на стаята.

Червена украса за елха с нежни светещи лампички по нея. Как ви звучи? Този цвят винаги е израз на страст и въздейства празнично. Martha Stewart залага на елегантността и подсилва ефекта на тона с малки, светещи лампички в същия нюанс. Поставена на бял фон, тази елха е отличен избор за модерен градски апартамент.

Коя ви е любима?

Онлайн магазин на GRANDecor