Коледна декорация по норвежки

Коледна декорация по норвежки

Типично по скандинавски, този норвежки дом е решен в светли цветове, а обзавеждането е семпло, но ефектно.

Малко преди Коледа апартаментът на Ранг и Джорн изглежда декориран за празника без традиционното червено. И наистина на този блед фон естествената зеленина и семплите акценти изглеждат най-подходящи и са напълно достатъчни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Снежна сияйна Коледа

По традиция холът е най-богато украсен. Тук са разположени елхата, свещниците и красивият венец. Обстановката е изразително празнична. Старите мебели предполагат по-лека украса и именно затова домакините са предпочели да не прекаляват в избора си. Елхата в хола е голяма и изчистена без излишна декорация. Напръскана с изкуствен сняг, тя се вписва идеално в бялата обстановка наоколо.

Зелена елха в холаЕлхови клонки са поставени във вази по масите и шкафовете в стаите, семпли едноцветни венци красят част от помещенията. На определени места се забелязват малки декаративни елементи – еленче, звездички, свещници и декоративни череши. Шишарките и миниатюрните светещи лампички също са част от традиционната норвежка коледна украса. Макар обрана и непретенциозно изглеждаща, тази декорация е силно въздействаща.

Семплата украса в норвежкия дом още веднъж ни показва колко очарование и блян могат да бъдат концентрирани в малките детайли. Ако не си падате по излишната помпозност, заложете на подобна стилистика.

Онлайн магазин на GRANDecor