Коледен интериор от естествени материали и изобилие от каре

Спалня с борови клонки и карирани мотиви

Във вихъра на коледното настроение всички се стремим да създадем колкото е възможно по-изразителна и по-вълнуваща празнична атмосфера у дома. Ако тази година търсите вдъхновение за нещо ново и по-различно за коледна украса, ще ви предложим една очарователна тема с рустик елементи и шотландско каре.

Тази жизнерадостна цветна палитра ще внесе неповторим уют и красота, независимо от това дали живеете в къща или градски апартамент. Коледното настроение е подчертано с кичести елхови клонки и венчета в свежи зелени тонове, украсени с нестандартни украшения от плодове, шишарки и весели коледни курабийки.

Коледно дърво украсено в плодовеАкцентът на интериора е карето. Одеяла, покривки и възглавнички грейват в свежи и ярки цветове като червено, зелено и синьо, в очарователни карирани десени. Белите празнични сервизи са разнообразени с чинии също с карирана шарка. Традиционните чорапчета над камината са от карирани платове. Дори подаръците под елхата са опаковани с карирана опаковъчна хартия!

Каквато и тема да се избрали тази Коледа, най-важното е в дома да има любов, хармония и разбирателство. Пожелаваме ви го!

Онлайн магазин на GRANDecor