В дома на Дядо Коледа

Къщата на Дядо Коледа

Какво по-приказно изживяване от това да попаднеш в дома на самия Дядо Коледа! Едно невероятно усещане за малки и порастнали деца.

Топлина от пукащите дърва в камината, ухание на джиндифил, канела и коледни сладки, играчки, създадени от елфчета и много, много магия. Това е традиционната представа за дома на Дядо Коледа.

Антрето представлява малко, но уютно местенце, подходящото за одеждите и ботушите на добрия старец, както и за конопения чувал с поздравителни картички.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Красива коледна декорация за малки пространства

Кухнята, холът и трапезарията са облицовани с масивно дърво и традиционна декорация в зелено и червено. Голяма украсена елха, елови клонки, плетени завивки, карирани дамаски и пердета, стъклени свещници и ухание на коледни корабии. Всеки детайл придава особена нежност, топлина и комфорт, и създава приказна атмосфера.

Коледна дневнаСпалнята е семпла, но много приветлива. Масивно дърво, червени постели и зелени венци освежават обстановката. Работилниците са приказно красиви, а гледката през прозорците снежна и неповторима. Колко малко му трябва на човек да се пренесе в дома на чудесата!

Онлайн магазин на GRANDecor