Mодерен дом край езеро в Луизиана

Изискан и модерен дом край езеро в Луизиана

Удобство, естетика и досег до природната среда – на тази картина ще се насладим с удоволствие сега като ви представим един модерен дом край езеро в Луизиана. Крайбрежната къща в Ten Oaks Farm красиво съчетава дизайн с природа. Дело на екипа на Holly & Smith Architects, тя се простира на площ от 116 кв.м.

Красивият дом впечатлява с функционален вид, вертикална конструкция и модерен интериор. Представлява висока платформа, разпределена компактно в три етажа.

На приземното ниво се намира подстъпът към кея и отворено антре, извеждащо към следващото ниво. На втория етаж са разположени трапезария, хол и кухненска част, а на третото откриваме спалните помещения и банята.

Трапезарията, решена в дърво и естествени материи, впечатлява с простор и елегантна визия. Топлите нюанси са в абсолютен синхрон с голямото количество естествена светлина, което навлиза през панорамните прозорци на дома.

Кухненската част е удобна и практична, позиционирана между трапезарията и холовата част.

Тъмните кожени дивани в хола са отлични представители на съвременния интериор. Изчистените линии са в баланс с общата визия.

От всеки ъгъл в къщата има прекрасна гледка към водата и пищния пейзаж наоколо.  Впечатление прави и изисканото модерно обзавеждане за къща.

Спалните помещения на върха на дома се изливат в сенчеста тераса със завидна гледка към зеленината и луизианското езеро. Модерна камина и удобни кресла допълват романтичната визия на обстановката. Този кът е изключително подходящ за отмора под открито небе.

Впечатляващата архитектура, ефикасните системи за регулиране на температурата, енергийните решения, LED осветлението и соларните панели с ниска консумация на покрива, естествената вентилация и регенериращи материали са все предимства на този модерен дом. Насладете им се!

Онлайн магазин на GRANDecor