11 идеи за разположение на стаите в апартамент с 3 спални

Умно разпределение на апартамент с 3 спални

Възможностите за разпределение, които предлага един апартамент с три спални, са много. Многостайното жилище е търсено и предпочитано най-често от големи семейства с няколко деца. То обаче, е идеално решение и за по-малки семейства. Апартамент с три спални, който разполага с поне две бани или пък всяка от спалните има собствена баня, гарантира удобство за трима съквартиранти.

Предлагаме ви да разпределите максимално удобно помещенията във вашия бъдещ дом с помощта на нашите

Идеи за разположение на стаите в апартамент с три спални (3D визуализации)

Уютен и свеж апартамент с 3 спални и страхотна тераса

Ако са ви нужни само две стаи за използване като спални, превърнете третата спалня в домашен офис или стая за гости.

Наличието на отделно антре или коридор не винаги е задължително, особено ако разполагате с по-малка площ. Всекидневната, трапезарията и кухнята могат да станат една обща зона, от която свободно да се осъществява прехода към всяка от спалните.

Чудесен начин за оползотворяване на пространството е отворения план, в който може да се изгради П-образна кухня. Този тип кухни предлагат много удобства – плотът би могъл да бъде ползван както като помощен, така и за място за закуска, бърза вечеря или среща с приятели.

Апартамент с 3 спални и място за дрешнициЧесто се случва и обединяването на два апартамента в един – тук идеите за разпределение и обзавеждане също са многобройни, особено предвид по-голямата площ, с която вече се разполага. В този случай бихте могли да заложите на по-просторни помещения и дори да запазите двата входа към дома.

Надяваме се, че сте успели да почерпите вдъхновение от нашите предложения за разположението на стаите във вашия многостаен апартамент без значение от формата, която той има.

Онлайн магазин на GRANDecor