Щура и колоритна хрумка за гараж стая

Щура хрумка за гараж стая

Имали ли сте щури идеи за дома си? Ако все още не сте, ние ще ви подскажем как да си направите гараж стая. Странно, но интересно!

Дизайнерът Denise Sabia от  The Painted Home ни представя една цветна, свежа и колоритна интерпретация на обзавеждане. Шантава комбинация на мебели, стилове и изобщо на всичко, което ни е под ръка и на което искаме да намерим функционално приложение.

Така се заражда и идеята за моделирането на този гараж във Филаделфия. Творчески хаос, който зарежда с положителна енергия всеки, който се докосне до него.

Цветовете са основния елемент в работата. Почти няма тон, който да отсъства в този проект. Тюркоаз, оранжев, кафяв, син, зелен, жълт, червен и розов. Каре, райе, точки и капки. Комбинирани хаотично, но изглеждат неповторимо.

Основният чар на този гараж стая идва от мебелите и техния стил. Комбинация от легло тип тръбна мебел, масивен скрин, газов фенер, огледала, празни рамки, щипки, черги, метални кофи, стъклени буркани, кожени ботуши и какво ли още не. Стиловият модел е необичаен, но ужасно въздействащ.

Като разгледаме в детайли, виждаме една красива, пъстра комбинация от дърво, стъкло, метал и порцелан.

Ефектът на въздействие е в шантавата визия. Множество въженца са преплетени по цялата площ на помещениято. На част от тях може да се простира, а други имат функцията на държачи за малки осветителни тела. Уникално решение!

Обърнете внимание, че тук са употребени всички мебели, за които можете да се сетите и не задължително те са използвани в обичайната си функция. Старият стол е основа за легена, пълен със свежи саксийни цветя. Синята лейка е чудесна ваза на входната врата. Дървената макара е добра основа за красива кашпа пред гаража, а стъклените буркани са приютили изобилието от прибори за хранене. Старото шкафче без вратичка е преобразено с нова арт визия. Порцеланов капак и син буркан с цветя стоят прекрасно в скута му.

Завидно въображение и идейност лъхат от всеки елемент и позицията му в пространството. Насладете се и вие на тази красива хаотична визия или просто една различна гараж стая.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor