Шведски апартамент с изчистен интериор

Шведски апартамент с изчистен интериор

Можете ли да повярвате, че този прелестен апартамент е бил построен през 1884-та година? Реставриран и обновен, той се намира в Стокхолм и представлява просторен дом със съвременен изчистен интериор.

Естетически и архитектурно, дизайнерите са се съобразили с факта, че този апартамент е на последния етаж и са го „оборудвали” с тераси и балкони, които предлагат зашеметяващ изглед към цял Стокхолм от високо. Гледките са забележителни.

През огромните прозорци, през които денем струи естествена светлина в изобилие, вечер се вижда нощният град, все така кипящ от живот. Усещането за простор е продължено от палитрата, използвана в декора и обзавеждането. Нюанси на бялото, допълнени от неутрални естествени тонове правят този дом стилен и уютен едновременно. Акценти в маслиненозелено пък придават модерен характер на този иначе изчистен интериор. А функционалните и практични решения в обзавеждането правят това жилище просто неустоимо. Например оригиналното хрумване за баня-мансарда с огромни прозорци и вана „под звездите” – това не се среща във всеки градски дом.

Сега ви оставяме да се разходите виртуално за да се полюбувате на този модерен столичен апартамент.

 

Онлайн магазин на GRANDecor